Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Romania continua sa se opuna plafonarii platilor directe

Secretarul de stat Daniel Dumitru Botanoiu a participat in 19 martie 2019 la Reuniunea dedicata Politicii Agricole Comune si Politicii de Coeziune, ce s-a desfasurat la Parlamentul Romaniei.
In discursul sau, secretarul de stat Daniel Dumitru Botanoiu a subliniat ca sub nicio forma nu poate fi acceptata plafonarea platilor directe care va afecta grav fermele mari, ce respecta standardize de mediu si care vor pierde in competitivitate in raport cu importurile din tarile terte.
„Fermele de marime mai mare sunt cele care asigura securitatea alimentara, aplica standarde inalte si contribuie esential la economia tarii. Un alt aspect cu care Romania nu este de acord vizeaza cofinantarea nationala a platilor directe care ar determina o concurenta neloiala intre statele membre dar, mai ales, va mari si mai mult decalajul intre Est si Vest, ca urmare a existentei unui surplus de capital (inclusiv bugetar) in statele dezvoltate cu un deficit de capital, in statele mai putin avansate”, a mai declarat secretarul de stat din MADR.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
valabila 48h
Daniel Botanoiu a vorbit in cadrul dezbaterii si despre reinnoirea generatiilor, subliniind ca ”atragerea si mentinerea tinerilor in zona rurala, facilitand transferul fermelor, accesul la teren, finantare, instruire si inovare, trebuie sa constituie propuneri concrete de sprijin pentru atragerea tinerilor in mediul rural si sa vizeze masuri in domeniul agricol (sprijin pentru instalare, pentru tineri fermieri), fiscale (facilitatea creditelor), sociale (dezvoltarea de activitati non agricole in mediul rural pentru cresterea atractivitatii), educationale si patrimoniale (facilitarea transferului fermei, incurajarea pensionarii celor varstnici pentru a atrage fermierii tineri)”.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 afaceri agricole in 2023 + Planul de afacere".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiIdei de afaceri in agricultura