Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania participa in premiera la Expozitia Internationala pentru agricultura si industrie alimentara AgroBal

romania-participa-in-premiera-la-expozitia-internationala-pentru-agricultura-si-industrie-alimentara-agrobal

In perioada 24-26 mai 2018 se desfasoara la Vilnius, Lituania, cea de-a 22-a editie a expozitiei internationale AgroBalt 2018, una dintre cele mai semnificative si impozante expozitii internationale pentru agricultura si industrie alimentara din Tarile Baltice.


Evenimentul este organizat in cadrul formatului 16+1 (Albania, Bosnia – Hertegovina, Bulgaria, Cehia, Croatia, Letonia, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Serbia, Slovenia, Slovacia, Polonia, Estonia, Ungaria, Romania si R.P. Chineza).
 
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va fi reprezentat de secretarul de stat Alexandru Valentin Tachianu si va participa cu un stand oferit de catre organizatori, in cadrul caruia vor fi prezenti experti ai directiilor tehnice.
 
La standul MADR din incinta expozitiei, vizitatorii vor putea degusta produse romanesti inregistrate cu Indicatie Geografica Protejata, precum Magiun de prune Topoloveni din judetul Arges, Salam de Sibiu produs de cei 6 membri ai Asociatiei Producatorilor de Salam de Sibiu, din judetele Bacau, Sibiu, Brasov, Calarasi, Ilfov si Bucuresti, Novac afumat din Tara Barsei, judetul Brasov, Telemea de Ibanesti de la membrii Asociatiei pentru promovarea produselor traditionale de pe Valea Gurghiului, judetul Mures, produs inregistrat cu Denumire de Origine Protejata dar si Palinca de Bihor, produs cu indicatie geografica la bauturi spirtoase.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

In cadrul Expozitiei Internationale pentru agricultura si industrie alimentara AgroBalt vor fi prezentate si produse ale caror documentatii se afla depuse la Comisia Europeana: Carnatii de Plescoi din judetul Buzau si Scrumbia de Dunare afumata de la membrii Asociatiei Ro-Pescador din Tulcea.
 
 De asemenea, vor mai fi oferite spre degustare alte trei produse ale caror documentatii sunt in curs de finalizare pentru a obtine protectie europeana: Telemea de Sibiu de la Asociatia Producatorilor de Telemea de Sibiu, Branza de Vaideeni obtinuta de membrii Cooperativei Agricola Vaideeni si Salata cu icre de stiuca de Tulcea de la Asociatia Ro-Pescador din Tulcea.
 
Federatia Nationala a Producatorilor de Produse Traditionale va oferi spre degustare, cu sprijinul membrilor asociatiilor locale, preparate din diferite regiuni ale Romaniei, cum ar fi produse din lapte: branza, cascaval, cas afumat si neafumat, telemea, branza de burduf in coaja de brad, produse din carne (carnati de porc sau de oaie, slanina afumata, costita afumata, muschi afumat, ghiudem, babic, carnati picanti, carnati de casa, costita afumata, pastrama afumata etc.) cat si produse de panificatie si patiserie (Cozonac Domnesc, Cozonac Comoara Macinului, paine cu cartofi). Nu vor lipsi produsele din peste (bagheta pescareasca, batog afumat, pastrav ardelenesc, pastrama pescareasca, icre de crap), precum si vinul alb si rosu.
 
Oaspetii targului se vor putea delecta, de asemenea, cu delicatese precum dulceata de cirese amare/capsune/visine/zmeura/caise/ardei iute/lavanda/mamordica, gem de prune, zacusca si tocana de legume, dar si cu vestitele prune uscate de Leleasca. 
 
Este pentru prima data cand MADR participa la expozitia internationala „AgroBalt”, aceasta reprezentand o oportunitate extraordinara de promovare a produselor romanesti de calitate, precum si a politicilor publice aplicate de MADR.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016