Autor: AgroRomania.ro
Publicat in: Diverse

Peste 90% dintre consumatorii romani prefera preparatele din carne romanesti, doua dintre motive fiind calitatea produselor si pretul accesibil, se arata intr-un studiu publicat de CarmOlimp, unul dintre cei mai importanti producatori autohtoni de mezeluri din tara.
Potrivit cercetarii, romanii sunt de trei ori mai atenti la continutul si calitatea produselor alimentare achizitionate, in special in ceea ce priveste preparatele din carne.
De asemenea, peste 90% dintre cumparatori prefera preparatele din carne romanesti datorita unor factori precum pretul mai mic, calitatea mai mare, dar si pentru ca produsele autohtone sunt adaptate nevoilor consumatorului roman si valorifica ingrediente de provenienta locala.
Conform sursei citate, cumparatorii romani prefera mezelurile traditionale, afumate cu fum natural, cu ingrediente proaspete si de provenienta autohtona.
De asemenea, peste 90% dintre cumparatori prefera preparatele din carne romanesti datorita unor factori precum pretul mai mic, calitatea mai mare, dar si pentru ca produsele autohtone sunt adaptate nevoilor consumatorului roman si valorifica ingrediente de provenienta locala.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Conform sursei citate, cumparatorii romani prefera mezelurile traditionale, afumate cu fum natural, cu ingrediente proaspete si de provenienta autohtona.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News