Publicat in: Diverse
Romanii prefera alimentele romanesti, dar sunt atenti la pret
Peste 90% dintre consumatorii romani prefera preparatele din carne romanesti, doua dintre motive fiind calitatea produselor si pretul accesibil, se arata intr-un studiu publicat de CarmOlimp, unul dintre cei mai importanti producatori autohtoni de mezeluri din tara.
Potrivit cercetarii, romanii sunt de trei ori mai atenti la continutul si calitatea produselor alimentare achizitionate, in special in ceea ce priveste preparatele din carne.

De asemenea, peste 90% dintre cumparatori prefera preparatele din carne romanesti datorita unor factori precum pretul mai mic, calitatea mai mare, dar si pentru ca produsele autohtone sunt adaptate nevoilor consumatorului roman si valorifica ingrediente de provenienta locala.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala


Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial   Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri   Piata autohtona a berii...

Oferta Speciala
valabila 48h


Conform sursei citate, cumparatorii romani prefera mezelurile traditionale, afumate cu fum natural, cu ingrediente proaspete si de provenienta autohtona.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Articole conexe

Producatorii din industria carnii cer protectie europeana pentru micul romanesc
Producatorii din industria carnii cer protectie europeana pentru micul romanesc
Producatorii romani din industria carnii isi doresc ca micul traditional romanesc sa beneficieze...
Patronatele din industria carnii cer TVA redus din acest an
Patronatele din industria carnii cer TVA redus din acest an
Producatorii din industria carnii au facut un nou demers in incercarea de a convinge autoritatile...
Producatorii din industria carnii vor sa participe la discutiile cu FMI pe tema reducerii TVA la carne
Producatorii din industria carnii vor sa participe la discutiile cu FMI pe tema reducerii TVA la carne
Reprezentantii din industria carnii vor ca expertii organizatiilor implicate in campania de...
Promovarea pe piata externa si reducerea TVA, principalele prioritati in industria carnii
Promovarea pe piata externa si reducerea TVA, principalele prioritati in industria carnii
Discutiile s-au axat si pe modele de business aplicate de producatorii de profil din Romania, dar...

Ultima ora

Ce trebuie sa stii despre laptele pasteurizat la temperaturi joase
Ce trebuie sa stii despre laptele pasteurizat la temperaturi joase
Tot mai multi procesatori si consumatori redescopera beneficiile pasteurizarii la temperaturi...
Stropirea pomilor fructiferi primavara - 3 aspecte-cheie de care sa tii cont, pentru o livada sanatoasa
Stropirea pomilor fructiferi primavara - 3 aspecte-cheie de care sa tii cont, pentru o livada sanatoasa
1. Tine cont de specia cultivata   Unul dintre cei mai importanti pasi pentru o...
Fertilizarea cu azot la cultura graului din primavara
Fertilizarea cu azot la cultura graului din primavara
Rolul azotului Azotul este un element esential pentru dezvoltarea frunzelor, tulpinilor si...
Cum recunosti bulbii de flori de calitate? Vezi 10 sfaturi esentiale
Cum recunosti bulbii de flori de calitate? Vezi 10 sfaturi esentiale
Iti oferim 10 sfaturi utile pentru a face alegerea corecta. 1. Verifica fermitatea Un bulb...

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop∧Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton