Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romanii, ultimii din UE la generat deseuri

romanii-ultimii-din-ue-la-generat-deseuri

Eurostat ne aduce, in sfarsit, si o veste buna. Romanii sunt ultimii din UE la generat deseuri municipale, chiar daca gunoiul pare a fi dispersat la intamplare in tara si fara respectarea normelor in vigoare de mediu.


Cantitatea de deseuri municipale generata in anul 2017 de o persoana din Romania a fost de 272 de kilograme, cea mai mica cantitate inregistrata in randul statelor membre, media la nivelul Uniunii Europene fiind de 486 de kilograme pe persoana, arata datele publicate joi de Eurostat.
 
Statele membre UE care au generat cele mai mari cantitati de deseuri municipale pe persoana in 2017 sunt Danemarca (781 kg), Cipru (637 kg) si Germania (633 kg).
 
La polul opus, doar trei state membre au generat in 2017 mai putin de 350 de kilograme de deseuri municipale pe persoana: Romania (272 kg), Polonia (315 kg) si Cehia (344 kg).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Vrei sa fii la curent cu toate modificarile in vigoare in privinta deseurilor? Portal Managementul Deseurilor iti ofera:
  • Consultanta personalizata, direct pe adresa ta de email. Trimiti intrebarea si primesti raspuns in maximum 72 de ore.
  • Acces total la o baza de date cu peste 800 de intrebari si raspunsuri din domeniul deseurilor: autorizatii de mediu, obligatii AFM si APM, contributii si taxe datorate, gestionarea ambalajelor, declaratii AFM, etc.
  • Newsletter electronic, lunar, Info Managementul Deseurilor
  • Informatii legislative specializate din domeniul Managementul deseurilor si Protectia Mediului;
  • Modele de documente editabile: utilizate in relatia cu autoritatile competente;
  • Training in domeniul Managementului deseurilor. Sunteti permanent la curent cu toate modificarile din legislatie si solutiile oferite de experti. Invatati direct de la specialisti!
  • Accesul la toate aceste facilitati se face doar pe baza de abonament. 
management deseuri romani gunoi ue eurostat
 
Datele Eurostat mai arata ca intre 1995 si 2017 cantitatea de deseuri reciclate a crescut de la 39 milioane tone (81 kilograme per capita) pana la 116 milioane tone (215 kg per capita). In consecinta, ponderea deseurilor municipale reciclate la nivelul UE a crescut de la 17% pana la 46%.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016