Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Specialistii romani in siguranta alimentara sunt invitati la aniversarea unui deceniu de la infiintarea EFSA
Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor (EFSA) si Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) invita specialistii romani sa participe la evenimentele dedicate aniversarii celor 10 ani de la infiintarea institutiei europene.
In 2012 EFSA aniverseaza 10 ani de la infiintare, prilej cu care organizeaza o serie de manifestari stiintifice, menite sa marcheze acest an aniversar.
Unul dintre aceste evenimente este conferinta stiintifica cu tema “Provocarea limitelor in evaluarea riscului - schimb de experienta“ care se va desfasura in luna noiembrie, la Parma, in Italia.
Conferinta va reuni oameni de stiinta care vor discuta despre cele mai recente abordari privind evaluarea riscului si diferitele metodologii de evaluare a riscului pentru alimente si furaje.
Subiectele propuse pentru a fi dezbatute privesc aspecte referitoare la metodele de evaluare a riscului, rapoarte asupra datelor colectate si evaluarea riscului in domenii specifice, precum: sanatatea plantelor, organismele modificate genetic, sanatatea animalelor, aditivii alimentari, nutritia, etc.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
valabila 48h
Pe langa membrii comitetelor stiintifice si expertii EFSA, sunt invitati sa participe la aceasta conferinta oameni de stiinta si cercetatori din tara noastra, implicati sau interesati de evaluarea riscului pentru alimente si furaje.
ANSVSA considera colaborarea cu EFSA constructiva, specialistii nostri fiind direct interesati de a participa activ la toate actiunile EFSA, atat la intalnirile organizate de catre acesta, respectiv Forumul Consultativ, Punctul Focal, Grupurile de lucru, cat si prin desemnarea unor specialisti care conlucreaza la elaborarea opiniilor stiintifice ale EFSA.
Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor (EFSA), organismul stiintific al Uniunii Europene, insarcinat cu evaluarea stiintifica a riscului in domeniul sigurantei alimentelor si furajelor, nutritiei, bunastarii animalelor si al protectiei si sanatatii plantelor.
EFSA este un instrument important, care are rolul de a oferi opinii stiintifice, la cele mai inalte standarde, pentru a veni in sprijinul deciziilor, in elaborarea politicilor managerilor de risc europeni, respectiv Comisia Europeana, Parlamentul European si statele membre.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi