Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Sprijin financiar pentru proiecte de inovare in domeniul acvaculturii
Apelul privind depunerea de cereri de finantare este activ timp de doua luni, incepand din 19 ianuarie si pana pe 20 martie 2018.
Apelul privind depunerea de cereri de finantare este activ timp de doua luni, respectiv din 19 ianuarie şi pana pe 20 martie 2018.
Alocarea financiara totala pentru prezentul apel este de 1,302 milioane de lei, echivalentul a 280.000 de euro, din care pentru Investitii Teritoriale Integrate (ITI) 372.160 lei, echivalentul a 80.000 euro, la un curs de 4,6520 lei/euro, valabil in luna ianuarie 2018.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
valabila 48h
„In cadrul prezentului apel de proiecte, cererile de finantare si documentele anexate vor fi introduse si respectiv atasate on line cu semnatura electronica in aplicaţia electronica MySMIS2014, disponibila la adresa web http://www.fonduri-ue.ro/mysmis, doar in intervalul mentionat mai sus. In cadrul acestui apel, un solicitant poate depune o singura cerere de finantare”, se precizeaza in anunt.
Valoarea maxima eligibila aferenta unui proiect este de 372.160 de lei (echivalentul a 80.000 de euro), iar cea minima, de 23.260 lei, respectiv 5.000 de euro.
Solicitantul de finantare trebuie sa indeplineasca cerintele de conformitate si eligibilitate mensionate in Ghidul Solicitantului aferent masurii. Procedura de evaluare si selectie este afisata pe site-ul www.ampeste.ro şi este disponibila la cerere la sediile Centrelor Regionale AMPOPAM.
Beneficiarii acestor fonduri nerambursabile sunt organismele stiintifice sau de invatamant superior publice/private, individual sau in parteneriat cu IMM-uri, intreprinderi mari, asociatii, organizatii de producatori cu activitate in domeniul acvaculturii, iar activitatile finantate in cadrul acestei masuri sunt cele care vizeaza inovarea in domeniul acvaculturii.
Acvacultura reprezinta unul din principalii piloni ai Programului si este incadrata in Prioritatea Uniunii nr.2 (PU2) - Stimularea acvaculturii durabile din punctul de vedere al mediului, eficiente din punctul de vedere al utilizarii resurselor, inovatoare, competitive si bazate pe cunoastere.
Obiectivul general pentru acvacultura este de a imbunatati viabilitatea economica a intreprinderilor, de a garanta siguranta si sanatatea alimentara, de a construi avantaje competitive pentru acest sector.
Masura II.1 va acorda sprijin financiar acelor proiecte ce se vor implementa de catre sau in colaborare cu organisme stiintifice sau tehnice publice sau private recunoscute de statul membru, organisme care valideaza rezultatele operatiunilor respective.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 2 voturiIdei de afaceri in agricultura