Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sprijin financiar pentru proiecte de inovare in domeniul acvaculturii

sprijin-financiar-pentru-proiecte-de-inovare-in-domeniul-acvaculturii

Apelul privind depunerea de cereri de finantare este activ timp de doua luni, incepand din 19 ianuarie si pana pe 20 martie 2018.


Persoanele interesate care vor sa atraga fonduri europene prin Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020 pot primi intre 5.000 si 80.000 de euro pe proiect prin masura II.1 - Inovare din cadrul Prioritaţii Uniunii Europene 2, dedicata stimularii acvaculturii durabile, potrivit anunţului publicat de Direcţia Generala de Pescuit - Autoritatea de Management pentru POPAM.
 
Apelul privind depunerea de cereri de finantare este activ timp de doua luni, respectiv din 19 ianuarie şi pana pe 20 martie 2018.
 
Alocarea financiara totala pentru prezentul apel este de 1,302 milioane de lei, echivalentul a 280.000 de euro, din care pentru Investitii Teritoriale Integrate (ITI) 372.160 lei, echivalentul a 80.000 euro, la un curs de 4,6520 lei/euro, valabil in luna ianuarie 2018.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

„In cadrul prezentului apel de proiecte, cererile de finantare si documentele anexate vor fi introduse si respectiv atasate on line cu semnatura electronica in aplicaţia electronica MySMIS2014, disponibila la adresa web http://www.fonduri-ue.ro/mysmis, doar in intervalul mentionat mai sus. In cadrul acestui apel, un solicitant poate depune o singura cerere de finantare”, se precizeaza in anunt.
 
Valoarea maxima eligibila aferenta unui proiect este de 372.160 de lei (echivalentul a 80.000 de euro), iar cea minima, de 23.260 lei, respectiv 5.000 de euro.
 
Solicitantul de finantare trebuie sa indeplineasca cerintele de conformitate si eligibilitate mensionate in Ghidul Solicitantului aferent masurii. Procedura de evaluare si selectie este afisata pe site-ul www.ampeste.ro şi este disponibila la cerere la sediile Centrelor Regionale AMPOPAM.
 
Beneficiarii acestor fonduri nerambursabile sunt organismele stiintifice sau de invatamant superior publice/private, individual sau in parteneriat cu IMM-uri, intreprinderi mari, asociatii, organizatii de producatori cu activitate in domeniul acvaculturii, iar activitatile finantate in cadrul acestei masuri sunt cele care vizeaza inovarea in domeniul acvaculturii.
 
Acvacultura reprezinta unul din principalii piloni ai Programului si este incadrata in Prioritatea Uniunii nr.2 (PU2) - Stimularea acvaculturii durabile din punctul de vedere al mediului, eficiente din punctul de vedere al utilizarii resurselor, inovatoare, competitive si bazate pe cunoastere.
 
Obiectivul general pentru acvacultura este de a imbunatati viabilitatea economica a intreprinderilor, de a garanta siguranta si sanatatea alimentara, de a construi avantaje competitive pentru acest sector.
 
Masura II.1 va acorda sprijin financiar acelor proiecte ce se vor implementa de catre sau in colaborare cu organisme stiintifice sau tehnice publice sau private recunoscute de statul membru, organisme care valideaza rezultatele operatiunilor respective.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016