Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Targul de Craciun se deschide vineri in curtea MADR

Vizitatorii vor putea gasi aici doar produse traditionale de calitate garantata, in incinta targului urmand a fi amenajata si o sectiune dedicata mesterilor populari.
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va gazdui o noua editie a Targului de Craciun, in curtea institutiei, in perioada 18 – 20 decembrie 2015, intre orele 09.00-17.00, eveniment in cadrul caruia vizitatorii vor putea gasi produse alimentare de calitate cum sunt cele traditionale atestate sau cele realizate dupa retete consacrate, conform legislatiei in vigoare, dar si alte produse alimentare.
Ministrul Achim Irimescu va deschide oficial targul vineri, 18 decembrie 2015, la ora 10.30, va face un tur al expozantilor si va inmana noi atestate de produse tradiţionale consacrate din partea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale.
Cei care vor primi atestate din partea MADR sunt Intreprinderea familiala Palistan I. Mihai, judetul Bacau, cu un atestat de produs traditional – pastrav afumat in harzob de brad si SC Raitar SRL, judetul Suceava, cu doua atestate produse reteta consacrata - muschi file afumat si jambon afumat fara os.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cei care vor vizita Targul de Craciun din curtea MADR sunt invitati sa redescopere gustul bucatelor „cu poveste” din diferite regiuni ale Romaniei, al produselor din carne sau din lapte (branza de burduf, telemea, caş dulce sau afumat, pastrama de oaie, urda), al produselor din peste (pastrav afumat in cobza de brad Doftana, sala de icre de crap si de stiuca/zacusca de peste/scrumbie marinata), al produselor de panificatie si patiserie (paine cu cartofi, diverse sortimente de cozonac) al siropurilor, gemurilor sau dulceturilor de fructe.
La expozitie vor fi prezenti producatori de fructe si legume, miere dar si cei de palinca si vin. Dintre produsele care vor incanta vizitatorii targului amintim „Magiunul de prune de Topoloveni”, produs care beneficiaza de certificare de calitate europeana „Indicatie Geografica Protejata - I.G.P.”.
In targ va fi amenajata o sectiune dedicata mesterilor populari care vor expune masti traditionale, instrumente populare, iconografie, obiecte obtinute prin prelucrarea lemnului si a hartiei, costume populare si papusi cu motive populare.
Ministrul Achim Irimescu va deschide oficial targul vineri, 18 decembrie 2015, la ora 10.30, va face un tur al expozantilor si va inmana noi atestate de produse tradiţionale consacrate din partea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale.
Cei care vor primi atestate din partea MADR sunt Intreprinderea familiala Palistan I. Mihai, judetul Bacau, cu un atestat de produs traditional – pastrav afumat in harzob de brad si SC Raitar SRL, judetul Suceava, cu doua atestate produse reteta consacrata - muschi file afumat si jambon afumat fara os.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afaceri la Cheie - Cultivarea ciupercilor Champignon
Ciuperci Champignon - O afacere de milioane Milioanele TALE Ciupercile champignon Agaricus sunt cultivate inca din secolul XVII Cercetarile si experimentele au demonstrat eficienta culturii de Agaricus precum si calitatile culinare deosebite ale acestei ciuperci In prezent cultura ciupercilor champignon se extinde tot mai mult...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cei care vor vizita Targul de Craciun din curtea MADR sunt invitati sa redescopere gustul bucatelor „cu poveste” din diferite regiuni ale Romaniei, al produselor din carne sau din lapte (branza de burduf, telemea, caş dulce sau afumat, pastrama de oaie, urda), al produselor din peste (pastrav afumat in cobza de brad Doftana, sala de icre de crap si de stiuca/zacusca de peste/scrumbie marinata), al produselor de panificatie si patiserie (paine cu cartofi, diverse sortimente de cozonac) al siropurilor, gemurilor sau dulceturilor de fructe.
La expozitie vor fi prezenti producatori de fructe si legume, miere dar si cei de palinca si vin. Dintre produsele care vor incanta vizitatorii targului amintim „Magiunul de prune de Topoloveni”, produs care beneficiaza de certificare de calitate europeana „Indicatie Geografica Protejata - I.G.P.”.
In targ va fi amenajata o sectiune dedicata mesterilor populari care vor expune masti traditionale, instrumente populare, iconografie, obiecte obtinute prin prelucrarea lemnului si a hartiei, costume populare si papusi cu motive populare.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiArticole conexe:
- » MADR: Rezultatele POCA, folosite pentru PNS
- » Ce recomandari te ajuta sa obtii o cultura de legume sanatoasa
- » Platile din Programul pentru scoli al APIA. Laptele si fructele, in top
- » Raport MADR la un an de la schimbarea ministrului
- » Explicatii MADR: Ce este agricultura ecologica si de ce ar trebui sa ne axam pe aceasta
Ultima ora
- » Concurs pentru horticultori romani. Se cauta solutii inovative
- » Regulile pentru depozitarea privata a produselor agricole
- » Fermierii, mesaj pentru Iohannis: Rezolvati conflictul cu Guvernul
- » Norofert, o noua ferma in Teleorman
- » Analisti: Culturile de grau din UE nu au fost afectate de valul de frig
Comentarii
0 comentarii