Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Timisenii ar putea beneficia de o noua fabrica de procesare a pestelui

Fermele piscicole din judetul Timis ar putea avea, in curand, un nou partener pentru desfacerea productiei: o fabrica de procesare a pestelui, care va putea prelua productia din regiune.
"Studiile de fezabilitate ne permit sa estimam ca vom produce peste 300 tone de peste valoros - adica pastrav, sturion, somon, mai putin crap, deoarece crapul creste in crescatorii aparte si nu este atat de valoros. Pentru aceasta, am facut in Timis o sectie de industrializare a acestor pesti valorosi, pentru ca prin industrializare se dubleaza valoarea lor economica.in afara de conserve, facem orice: peste afumat, sarat, marinat, exista o gama larga de semipreparate si de preparate, la borcan, cu morcov, cu ceapa, cu piper, cu dafin, cu condimente, dupa retete variate, dar nu avem fabrica doar de conserve de peste simplu", a declarat pentru Agerpres Dorel Lazu, presedintele Asociatiei Banat Sturio.
Administratia locala sustine aceste proiecte. Marian Vasile, vicepresedintele CJ Timis, declara ca "ne dorim o fabrica de conserve de peste in Timis (...) un centru de prelucrare cu o linie tehnologica de care sa beneficieze toti producatorii piscicoli".
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afaceri la Cheie - Cultivarea ciupercilor Champignon
Ciuperci Champignon - O afacere de milioane Milioanele TALE Ciupercile champignon Agaricus sunt cultivate inca din secolul XVII Cercetarile si experimentele au demonstrat eficienta culturii de Agaricus precum si calitatile culinare deosebite ale acestei ciuperci In prezent cultura ciupercilor champignon se extinde tot mai mult...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
In acest moment, in Timis isi desfasoara activitatea 4 ferme de sturioni, in sistem intensiv, iar alte doua sunt in faza de constructie. Producatorii estimeaza ca se va ajunge la o productie anuala de peste 300 de tone de pastrav, sturion si somon.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiArticole conexe:
Ultima ora
- » De ce au protestat agricultorii cu tractoarele in Iasi
- » Romania ocupa locul 6 la productia de cartofi in UE
- » Cum actioneaza fungicidele si cand le aplici - particularitatile culturilor de cereale, rapita si soia
- » Campanie noua de constientizare a pericolului PPA, demarata de ANSVSA
- » ANSVSA si ANPC incep controalele comune
Comentarii
1 comentarii