Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Timisenii ar putea beneficia de o noua fabrica de procesare a pestelui

timisenii-ar-putea-beneficia-de-o-noua-fabrica-de-procesare-a-pestelui

Fermele piscicole din judetul Timis ar putea avea, in curand, un nou partener pentru desfacerea productiei: o fabrica de procesare a pestelui, care va putea prelua productia din regiune.


"Studiile de fezabilitate ne permit sa estimam ca vom produce peste 300 tone de peste valoros - adica pastrav, sturion, somon, mai putin crap, deoarece crapul creste in crescatorii aparte si nu este atat de valoros. Pentru aceasta, am facut in Timis o sectie de industrializare a acestor pesti valorosi, pentru ca prin industrializare se dubleaza valoarea lor economica.in afara de conserve, facem orice: peste afumat, sarat, marinat, exista o gama larga de semipreparate si de preparate, la borcan, cu morcov, cu ceapa, cu piper, cu dafin, cu condimente, dupa retete variate, dar nu avem fabrica doar de conserve de peste simplu", a declarat pentru Agerpres Dorel Lazu, presedintele Asociatiei Banat Sturio.

Administratia locala sustine aceste proiecte. Marian Vasile, vicepresedintele CJ Timis, declara ca "ne dorim o fabrica de conserve de peste in Timis (...) un centru de prelucrare cu o linie tehnologica de care sa beneficieze toti producatorii piscicoli".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afaceri la Cheie - Cultivarea ciupercilor Champignon


Ciuperci Champignon - O afacere de milioane Milioanele TALE Ciupercile champignon Agaricus sunt cultivate inca din secolul XVII Cercetarile si experimentele au demonstrat eficienta culturii de Agaricus precum si calitatile culinare deosebite ale acestei ciuperci In prezent cultura ciupercilor champignon se extinde tot mai mult...

Oferta Speciala
valabila 48h

In acest moment, in Timis isi desfasoara activitatea 4 ferme de sturioni, in sistem intensiv, iar alte doua sunt in faza de constructie. Producatorii estimeaza ca se va ajunge la o productie anuala de peste 300 de tone de pastrav, sturion si somon.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe:

Comentarii
Comentarii1 comentarii




Ultima ora

Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021".



Forum
blaga felician spune: am avut un smochin in curte-am mancat smochine anul trecut ,din primavera au aparut smochine noi si frunze De doua luni frunzele au inceput sa se usuce si fructele si ele Ce s-a intamplat? Ce sa...
04 Sep. 2019 17:39:28
Raspunde la intrebare
Victor Gh Banța spune: În privința comasării terenurilor, cred că trebuie luată în calcul istoricitatea fenomenului : au mai fost comasate numai că-n forma CAP-urilor proprietarul terenului nu avea niciun drept de...
21 Aug. 2019 22:13:22
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo

Formatiune de rod la mar care se prezinta sub forma unei structurib ramificate cu muguri de rod, iar ...

Cresterea si exploatarea vitei de vie ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016