Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vladimir Manastireanu, numit in functia de vicepresedinte al grupului Cris-Tim

vladimir-manastireanu-numit-in-functia-de-vicepresedinte-al-grupului-cris-tim

Fostul presedinte al ANSVSA detine si functia de director executiv al Asociatiei Romane a Carnii.


Incepand cu data de 3 iunie, fostul presedinte al ANSVSA, Vladimir Manastireanu, detine functia de vicepresedinte in cadrul grupului Cris-Tim, functie din care este responsabil de toate operatiunile companiei si raporteaza direct presedintelui Radu Timis.
 
Referitor la numirea in aceasta functie a lui Vladimir Manastireanu, Radu Timis, presedintele Cris-Tim, a declarat ca „am luat aceasta decizie pentru ca imi place sa promovez oamenii de valoare si domnul Manastireanu este, cu siguranta, o persoana care aduce din plin valoare adaugata. Am toata increderea in el si consider ca impreuna, dar si alaturi de ceilalti oameni ai nostri, vom face o treaba extraordinara si de acum inainte. Nu va fi o misiune usoara pentru noul nostru Vicepresedinte, dar sunt convins ca o va duce la indeplinire cu brio. Din punct de vedere managerial, dar si al expertizei de specialitate, Vladimir Manastireanu este la maturitate deplina. Ii urez mult succes in cadrul grupului nostru”.
 
La randul sau, fostul presedinte al ANSVSA a declarat ca „a fi numarul doi intr-o companie lider de piata cum este Cris-Tim nu inseamna decât foarte multa responsabilitate. Atât colegii, cât si partenerii de afaceri trebuie sa stie ca voi fi eficient si dedicat la maximum, asa cum le-am demonstrat si pâna acum. Iar clientilor nostri, consumatorilor, le transmit un gând bun si ii indemn sa aiba incredre in produsele noastre. Pâna la urma, aceasta este misiunea mea la Cris-Tim: sa ma asigur ca produsele noastre sunt de calitate, sigure, gustoase si la un pret corect”.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Vladimir Manastireanu ocupa si functia de director executiv in cadrul Asociatiei Române a Carnii si s-a alaturat Grupului Cris-Tim din decembrie 2014, ocupând functia de director de calitate. Manastireanu are o experienta de 15 de ani in mediul institutional.
 
Fost Presedinte al Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor in perioada iunie 2013 – noiembrie 2014, a ocupat mai multe functii in cadrul ANSVSA inca din mai 2012. In 2009, a detinut functia de Secretar General Adjunct al Guvernului, Secretar de Stat in aparatul propriu de lucru al Viceprim-ministrului. A fost deputat in legislatura 2004-2008.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016