Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vladimir Manastireanu: Produsele alimentare romanesti, printre cele mai sigure din Uniunea Europeana

vladimir-manastireanu-produsele-alimentare-romanesti-printre-cele-mai-sigure-din-uniunea-europeana

Presedintele ANSVSA precizeaza ca acest fapt se datoreaza calitatii si performantelor serviciilor veterinare din Romania, considerand ca acesta constituie un atu important in deschiderea unor noi piete de desfacere pentru produsele autohtone.


In cursul zilei de ieri Palatul Parlamentului a gazduit o conferinta extraordinara prilejuita de aniversarea a 10 ani de existanta a Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, organism ce functioneaza ca autoritate de reglementare si control in domeniul sanatatii si sigurantei alimentare, aflandu-se in subordinea Guvernului si in coordonarea ministrului Agriculturi.
 
Cu aceasta ocazie, Vladimir Manastireanu, presedintele ANSVSA a vorbit despre starea actuala a sistemului sanitar veterinar din Romania, considerand ca serviciile veterinare romanesti se numara printre cele mai puternice si performante din intreaga Uniune Europeana. Prin urmare, si produsele alimentare din Romania sunt printre cele mai sigure din Europa, indeplinind toate conditiile necesare pentru a patrunde si pe alte piete in care nu au avut acces pana acum.
 
Manastireanu a precizat ca o contributie decisiva la acest fapt si-a adus in cei 10 ani de existenta institutia pe care o conduce, ANSVSA reusind sa demonteze in aceasta perioada si toate acuzatiile nefondate aduse Romaniei referitoare la siguranta alimentelor.
 
„Sunt 10 ani in care toti cei care si-au desfasurat activitatea in aceasta institutie au contribuit la dezvoltarea ei, astfel incat, azi, putem afirma in fata partenerilor nostri si in fata cetatenilor Romanei pe care ii deservim zi de zi ca tara noastra are unul dintre cele mai puternice si mai performante servicii veterinare din Europa. ANSVSA a reusit sa demonteze toate acuzatiile nefondate aduse Romaniei in asa-zisele scandaluri alimentare, demonstrand lumii intregi ca serviciile veterinare din Romania sunt printre cele mai eficiente din UE si ca operatorii din industria alimentara sunt parteneri de incredere” a declarat presedintele ANSVSA in cadrul conferintei de la Palatul Parlamentului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Referindu-se la obiectivele autoritatii pentru perioada urmatoare,Vladimir Manastireanu a precizat ca se vizeaza cresterea aportului adus in vederea deschiderii de noi piete pentru produsele alimentare romanesti.
 
„Avem ca obiective cresterea aportului in deschiderea unor noi piete de desfacere pentru produsele alimentare romanesti, crearea de noi oportunitati de productie si asigurarea competitivitatii produselor romanesti pe piete externe precum Egipt, Tunisia sau Maroc si extinderea exporturilor in alte tari terte”, a mai precizat in acest sens presedintele ANSVSA.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016