Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

UDAMV Iasi: Simpozion stiintific international, organizat in octombrie de Facultatea de Agricultura

udamv-iasi-simpozion-stiintific-international-organizat-in-octombrie-de-facultatea-de-agricultura

Anul acesta, manifestarea isi va consuma cea de-a 57-a editie, tema principala a lucrarilor fiind „Agricultura Romaniei in contextul PAC”.


Printr-un comunicat remis recent, USAMV Iasi anunta organizarea in toamna a simpozionului stiintific international „Agricultura Romaniei in contextul PAC”, organizat in perioada 23-25 octombrie 2014 de catre Facultatea de Agricultura din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Ion Ionescu de la Brad, Iasi. Simpozionul poate constitui un bun prilej pentru schimbul de idei, informatii si concepte in domeniul stiintelor agricole, silvice, alimentare si tehnologice, al biotehnologiilor si al altor domenii conexe.
Scopul manifestarii este acela de a prezenta şi promova cele mai noi rezultate ale cercetarii, dezvoltarii si inovatiei in diversele discipline ale stiintelor vietii si de a incuraja crearea unor poli europeni ai cercetarii de excelenta.

Nu este vorba de o premiera, manifestarea fiind una de traditie, editia din acest an fiind cea de-a 57-a este, organizata sub patronajul Ministerului Educatiei Nationale si al Consiliului National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior.
In cadrul acestei manifestari stiintifice internationale vor fi abordate probleme de actualitate din domeniul agriculturii, structurate pe patru sectiuni, respectiv Apa si sol, Tehnologii agricole, Stiinte economice si umaniste, Inginerie alimentara.
Deschiderea lucrarilor va avea loc joi, 23 octombrie 2014, ora 10:00, in Aula Magna "Haralamb Vasiliu" a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Ion Ionescu de la Brad, Iasi.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Prin intermediul aceluiasi comunicat, organizatorii fac cunoscute si cateva date importante in atentia participantilor la simpozion, dupa cum urmeaza:
 
Termenul limita pentru trimiterea rezumatului 1 iunie 2014
Comunicarea acceptarii rezumatului 15 iunie 2014
Termenul limita pentru expedierea articolului in extenso 1 iulie 2014
Comunicarea acceptarii articolului 15 septembrie 2014
Taxa de participare 250 lei, pana la 1 iulie 2014
350 lei, dupa 1 iulie 2014
Taxa de inregistrare pentru persoanele insoţitoare 100 lei

In document se specifica si faptul ca exigentele academice impun acceptarea spre publicare numai a lucrarilor prezentate in cadrul sectiunii, iar consiliul stiintific al conferintei isi rezerva dreptul de a selecta lucrarile trimise. Lucrarile selectate de comitetul stiintific, redactate de preferinta într-o limba de circulatie internatională, vor fi publicate în volumul „Lucrari stiintifice”, seria Agronomie, sub egida editurii Ion Ionescu de la Brad.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016