Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Legea supermarket-urilor asteapta sa ajunga in plenul Camerei Deputatilor

legea-supermarket-urilor-asteapta-sa-ajunga-in-plenul-camerei-deputatilor

Conform declaratiilor facute de Nini Sapunaru, presedintele Comisiei pentru Agricultura, acest lucru s-ar putea intampla peste doua saptamani.


Legea supermarket-urilor ar putea ajunge in plenul Camerei Deputatilor in doua saptamani, principala modificare referindu-se la faptul ca marii retaileri nu vor mai percepe taxe suplimentare, conform declaratiilor facute pentru Agerpres de Nini Sapunaru, presedintele Comisiei pentru Agricultura din Camera Deputatilor.
 
„Legea a fost in dezbatere in subcomisie timp de patru saptamani. Am ajuns la concluzia ca am ajuns la o forma pe care o putem supune Comisiei si, astazi, a fost prima zi de dezbatere generala. Urmeaza de acum incolo, cand avem comisii, primul punct pe ordinea de zi sa fie aceasta lege. O vom dezbate pe articole. Eu zic ca in doua saptamani o terminam si sa putem sa o ducem in plen”, a declarat in acest sens Nini Sapunaru.
 
Vechea lege permitea marilor retaileri sa perceapa diverse taxe in afara contractului de vanzare-cumparare incheiat intre comerciant si producator, cum ar fi taxele de listare sau promovare.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Le vom spune: tu esti comerciant ca orice comerciant si trebuie sa traiesti din adaosul comercial, punct. Aceasta este principala modificare. Mai avem cateva propuneri prin care vrem sa incurajam aprovizionarea si comercializarea produselor pe lantul scurt. De asemenea, mai avem un articol care vorbeste despre etichetarea produselor din carne, iar atunci cand vorbim de carne proaspata sa se scrie de unde este acea carne”, a mai precizat Nini Sapunaru.
 
Acesta declarat ca, pana in prezent, retailerii nu au venit cu nicio propunere la acest proiect de lege, dar ca au participat la dezbaterile din subcomisii. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.33 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016