Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Modificari legislative privind acordarea cotelor de lapte

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca in Monitorul Oficial nr. 128 din data de 11.03.2013 a fost publicat Ordinul nr. 62/07.03.2013 pentru modificarea Ordinului ministrului agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale nr. 83/2009 privind stabilirea conditiilor de acordare a cotei individuale de lapte din rezerva nationala.


Modificarile aduse sunt urmatoarele: Producatorul de lapte nu va beneficia de cota din rezerva nationala daca a vandut sau a cedat cu titlu gratuit orice cantitate de cota:

- in anul de cota precedent anului de cota in care are loc distribuirea din rezerva nationala;

- in anul de cota curent distribuirii din rezerva nationala. De asemenea, cererea de acordare a unei cantitati de cota din rezerva nationala nu va mai fi insotita de actul de receptie a lucrarilor privind investitiile din exploatatia pentru care s-a solicitat cota din rezerva nationala.

Astfel, fermierul va depune cererea insotita de urmatoarele documente:

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


- act de identitate (BI/CI);

- cod unic de inregistrare, dupa caz;

- cardul de identificare a exploatatiei la Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor;

- pasapoartele vacilor de lapte care fac obiectul extinderii exploatatiei sau al investitiei noi, pentru care a fost solicitata cota din rezerva nationala, dupa caz;

- documentele prin care demonstreaza cantitatea de lapte obtinuta si comercializata din exploatatia pentru care a solicitat cota din rezerva nationala;

- declaratie pe propria raspundere privind surplusul cantitatii de lapte vandute direct fata de cota detinuta, in cazul solicitarii de cota din rezerva nationala pentru vanzari directe.

De asemenea, luni, 18 martie, a fost publicat in Monitorul Oficial Ordinul nr. 63/07.03.2013 pentru modificarea anexei nr. 1 "Conditii de aprobare a cumparatorilor de lapte de vaca" la Ordinul ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale nr. 695/2008 privind stabilirea Conditiilor de aprobare a cumparatorilor de lapte de vaca si a formularului de cerere pentru aprobarea si inscrierea acestora in Registrul cumparatorilor.

Modificarile aduse sunt urmatoarele: Operatorul economic care solicita aprobarea si inscrierea in Registrul Cumparatorilor de lapte, va depune la dosar aprobarea sanitara veterinara si pentru siguranta alimentelor numai in cazul in care desfasoara activitatea de colectare, ambalare, depozitare, racire, transformare si / sau transport.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016