Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noi modificari in legea camerelor agricole

APIA informeaza ca Ministerul Agriculturii a publicat, luni, proiectul de ordonanta de urgenta pentru modificarea Legii nr.283/2010 privind camerele pentru agricultura, silvicultura si dezvoltare rurala si a Legii nr. 122/2012 pentru modificarea si completarea Legii nr.283/2010 privind camerele pentru agricultura, silvicultura si dezvoltare rurala. Iata principalele modificari aduse textului:


Textul vechi: Directorii camerelor agricole judetene vor fi desemnati din randul personalului recrutat pe baza de concurs, cu specializare in domeniul managementului.
Textul nou: Directorii camerelor agricole judetene vor fi desemnati din randul personalului angajat.

Textul vechi: Personalul serviciului operational al camerelor agricole judetene este alcatuit din minimum 7 specialisti, selectati prin concurs de Camera Agricola Nationala, prin Departamentul de recrutare, si angajati prin selectie din numarul celor admisi de camerele agricole judetene.
Textul nou: Articolul se abroga.

Textul vechi: Serviciul operational administrativ al camerelor agricole judetene si al Camerei Agricole Nationale este constituit din personalul contractual angajat prin concurs de cunostinte si aptitudini specifice.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Textul nou: Serviciul operational administrativ al camerelor agricole judetene si al Camerei Agricole Nationale este constituit din personalul contractual angajat in conditiile legii.

Potrivit articolului 3 din anexa 4, medicii veterinari pot fi membri individuali ai camerelor agricole judetene:

Potrivit proiectului, "comitetele judetene de initiativa se infiinteaza prin grija prefectului. Prefectul solicita autoritatilor locale si formelor asociative din domeniile agricultura si conexe, sa nominalizeze reprezentantii in comitetul judetean de initiativa. in situatia in care se inregistreaza mai mult de 7 nominalizari din partea formelor asociative din domeniile agricultura si conexe, desemnarea membrilor se face prin tragere la sorti, de catre o comisie numita de prefect. Comitetele judetene de initiativa isi incep activitatea in termen de 3 zile de la data infiintarii".
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016