Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Producatorul magiunului de Topoloveni a dat in judecata producatorii care nu respecta reteta originala a magiunului

producatorul-magiunului-de-topoloveni-a-dat-in-judecata-producatorii-care-nu-respecta-reteta-originala-a-magiunului

La acest moment, sunt pe rol doua procese initiate de Sonimpex Topoloveni impotriva a doi producatori.


Zilele trecute, Bibiana Stanciulov, directorul general al companiei Sonimpex Topoloveni, cea care produce renumitul magiun de Topoloveni, a anuntat ca societatea are pe rol doua procese cu producatorii care nu respecta legea magiunului.
 
„Avem pe rol doua procese, dar  atat timp cat nu am ajuns la primul termen nu are sens sa divulgam numele lor. Asteptam sa ne comunice avocatul primul termen. Am discutat cu producatorii si au spus ca nu le pasa. A fost o notificare oficiala, intalnire la avocat si au venit si au spus ceva de genul ca nu ii intereseaza”, a spus Bibiana Stanciulov.

Stanciulov a precizat ca, pentru a dovedi ca produsele respective nu respecta standardul, analizele sunt foarte scumpe si nu toate laboratoarele din Romania sunt dotate logistic, motiv pentru care unele au fost realizate in afara tarii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

„In spiritul legii, nu sunt magiunuri pentru ca nu sunt realizate din prune proaspete si nu au minimum 55 la suta substanta uscata. Magiunul este magiun de 100 de ani romanesc. Faptul ca in Topoloveni eu am pastrat traditia este meritul nostru, dar magiunul asa s-a facut in Romania”, a explicat Bibiana Stanciulov.

Presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania, Sorin Mierlea, a declarat ca va sustine producatorul si ca va face analize comparative pe piata magiunului.

Sorin Mierlea si Bibiana Stanciulov au participat ieri la un atelier pe teme pe tema igienei si alimentatiei sanatoase din cadrul conferintei „Ferma de familie hraneste lumea, protejand planeta”, organizata de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, impreuna cu Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016