Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Propunere legislativa pentru sprijinul financiar acordat federatiilor de producatori

Mai multi deputati si senatori au depus, in luna martie, o propunere legislativa pentru aprobarea activitatilor pentru care se acorda sprijin financiar federatiilor din sectorul agricol, a cuantumului acestuia, precum si a sumei totale alocate fiecarei activitati. Initiativa legislativa se afla in dezbatere pana pe 24 mai.


Potrivit expunerii de motive, afilierea federatilor de producatori din Romania la organizatiile profesionale europene este un proces deosebit de important deoarece structurile de lucru ale organizatiilor profesionale europene au un cuvant important de spus in abordarea si elaborarea politicilor agricole de la nivelul Uniunii Europene.

Structurile de lucru ale organizatilor profesionale europene permit reprezentantilor Uniunii Europene, din diferite sectoare si domenii de activitate, sa abordeze impreuna problemele ce apar, sa propuna solutii si sa asigure coordonarea activitatilor in contextul global al agriculturii, al politicii agricole si al politicii in general, sa aiba in vedere stimularea competitivitatii agricultorilor, asigurarea securitatii alimentare a populatiei si protejarea mediului.

Organizatiile profesionale din Uniunea Europeana, organizatiile membre si membrii lor sunt in permanenta conectati intre ei cat si cu reprezentanti ai altor domenii socio-economice ale societatii civile care, direct sau indirect, au legatura cu sectorul agricol.

Potrivit propunerii legislative, beneficiarii sprijinului financiar sunt federatiile cu reprezentare nationala, legal constituite, care au reprezentare la nivel european si isi desfasoara activitatea in grupurile de lucru ale organizatiilor agricultorilor europeni de la Bruxelles.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Acordarea sprijinului financiar va rezulta din protocolul privind conditiile de aderare a organizatiilor profesionale ale producatorilor din Romania la Comitetul Organizatiilor Profesionale din Agricultura Uniunii Europene si la Comitetul General al Cooperativelor Agricole din Uniunea Europeana (COPA-COGECA).

Sprijinul financiar se obtine in urma depunerii cererii de finantare: 80% din valoarea totala pana la sfarsitul lunii martie a fiecarui an; restul de 20% pana la sfarsitul lunii noiembrie a fiecarui an calendaristic.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016