Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Realocarea cotei de zahar pentru anul agricol 2013-2014
Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a aprobat Ordinul nr.707/24.07.2013 privind repartizarea cotei de productie de zahar din sfecla de zahar, incepand cu anul de comercializare 2013-2014, pentru societatile comerciale acreditate producatoare de zahar.
Realocarea cotei nationale de productie de zahar creeaza o stabilitate mai mare in randul cultivatorilor romani prin posibilitatea maririi cotei, respectiv prin incheierea unui numar mai mare de contracte pentru fabricile de zahar care depasesc cota, dar si posibilitatea realizarii acesteia.
Realocarea are in vedere si diminuarea cotei in cazul fabricilor care nu au reusit sa incheie un numar suficient de contracte care sa le asigure realizarea acesteia.
De asemenea, realocarea cotei de zahar creeaza o stabilitate in randul cultivatorilor romani prin posibilitatea valorificarii productiei, a aplicarii rotatiei culturilor precum si dotarii cu echipamente conform tehnologiei specifice.
In conformitate cu prevederile Regulamentului CE nr. 1234/2007 statul membru atribuie cota de zahar pentru fiecare societate acreditata.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
valabila 48h
In conformitate cu art. 60 alin. 2 din Regulament, statele membre pot efectua transferuri de cote intre intreprinderi luand in considerare interesul fiecareia dintre partile implicate, in special, al producatorilor de sfecla de zahar.
Realocarea cotelor vine in intampinarea solicitarilor producatorilor de sfecla de zahar din Romania, a organizatiilor profesionale ale acestora avand drept scop stimularea producatorilor in a mentine in cultura sfecla de zahar mai ales in zonele cu mare favorabilitate.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiUltima ora