Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Se pregateste schimbarea legislatiei pentru cabinetele veterinare

se-pregateste-schimbarea-legislatiei-pentru-cabinetele-veterinare

Consiliul Concurentei solicita public schimbarea legislatiei pentru cabinetele veterinare, dupa ce a remarcat o serie de lacune.


"Conditiile de infiintare si functionare a cabinetelor medicale veterinare si a firmelor din domeniul contabilitatii sunt mai restrictive decat cele necesare pentru desfasurarea activitatii cabinetelor medicale umane, constituind bariere care afecteaza concurenta. Aceasta este principala constatare a Consiliul Concurentei in urma finalizarii unui studiu privind impactul prevederilor legale care obliga companiile din domeniul contabilitatii si cel al serviciilor medicale sa fie detinute si/sau administrate de profesionisti in domeniu", a informat autoritatea de concurenta.
 
Astfel, la ora actuala, un cabinet medical cu personalitate juridica poate functiona daca administratorul sau cel putin o treime din numarul membrilor consiliului de administratie sunt medici.
 
In acelasi timp, un cabinet medical veterinar poate functiona doar daca printre asociati se regaseste cel putin un medic veterinar care trebuie sa fie si reprezentantul legal al firmei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
Ramane de vazut daca se vor lua masurile potrivite.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016