Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sporuri noi pentru angajatii ANSVSA

sporuri-noi-pentru-angajatii-ansvsa

Legea personalului platit din fonduri publice se modifica pentru a introduce sporuri noi de care vor beneficia angajatii ANSVSA.


Seful statului a semnat proiectul de lege prin care angajatii ANSVSA primesc sporuri noi. 
 
"Pentru personalul din structura Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si a unitatilor din subordinea acesteia, care ocupa functii si isi desfasoara activitatea in conditii ce impun acordarea sporurilor specifice, stabilite potrivit prezentei legi, personal care nu a avut in plata sporuri in luna decembrie 2019, respectiv pentru personalul nou-incadrat, cuantumul sporurilor, indemnizatiilor, compensatiilor, primelor si al celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care fac parte, potrivit legii, din salariul brut lunar, se acorda prin raportare la salariul de baza aflat in plata", potrivit unui nou alineat introdus la articolul 38 al Legii 153/2017 promulgate de seful statului. 
 
Actul se aplica la trei zile dupa publicarea in Monitorul Oficial, dar proiectul stabileste ca se va aplica cu luna urmatoarea intrarii in vigoare. Asadar, maririle obtinute prin sporuri vor fi platite in decembrie.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
In luna martie 2020 seful ANSVSA castiga un salariu de baza de 16.640 de lei, in timp ce un sofer caruia nu i se aplica sporul de 30% avea un castig lunar de 3.643 de lei brut. Cel mai mic venit brut lunar din cadrul ANSVSA caruia i se aplica sporul de 30% il are un consilier II: 5842 lei. 
 
Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (A.N.S.V.S.A.) functioneaza ca autoritate de reglementare in domeniul sanitar-veterinar si pentru siguranta alimentelor, organ de specialitate al administratiei publice centrale, cu personalitate juridica, in subordinea Guvernului si in coordonarea prim-ministrului.
 
Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (A.N.S.V.S.A.),  este condusa de un presedinte cu rang de secretar de stat, medic veterinar, si de 3 vicepresedinti, din care minimum 2 medici veterinari, cu rang de subsecretar de stat, numiti prin decizie a prim-ministrului, pentru o perioada de 5 ani.
 
Misiunea Autoritatii se realizeaza prin protejarea sanatatii de-a lungul intregului lant alimentar – adica in fiecare etapa a procesului de productie, de la ferma la consumator – prevenind contaminarea alimentelor si promovand igiena alimentara si informarea transparenta a consumatorilor cu privire la alimente si sanatatea si bunastarea animalelor.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016