Sporuri noi pentru angajatii ANSVSA
Legea personalului platit din fonduri publice se modifica pentru a introduce sporuri noi de care vor beneficia angajatii ANSVSA.
Seful statului a semnat proiectul de lege prin care angajatii ANSVSA primesc sporuri noi.
"Pentru personalul din structura Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si a unitatilor din subordinea acesteia, care ocupa functii si isi desfasoara activitatea in conditii ce impun acordarea sporurilor specifice, stabilite potrivit prezentei legi, personal care nu a avut in plata sporuri in luna decembrie 2019, respectiv pentru personalul nou-incadrat, cuantumul sporurilor, indemnizatiilor, compensatiilor, primelor si al celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care fac parte, potrivit legii, din salariul brut lunar, se acorda prin raportare la salariul de baza aflat in plata", potrivit unui nou alineat introdus la articolul 38 al Legii 153/2017 promulgate de seful statului.
Actul se aplica la trei zile dupa publicarea in Monitorul Oficial, dar proiectul stabileste ca se va aplica cu luna urmatoarea intrarii in vigoare. Asadar, maririle obtinute prin sporuri vor fi platite in decembrie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
Oferta Speciala
valabila 48h
In luna martie 2020 seful ANSVSA castiga un salariu de baza de 16.640 de lei, in timp ce un sofer caruia nu i se aplica sporul de 30% avea un castig lunar de 3.643 de lei brut. Cel mai mic venit brut lunar din cadrul ANSVSA caruia i se aplica sporul de 30% il are un consilier II: 5842 lei.
Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (A.N.S.V.S.A.) functioneaza ca autoritate de reglementare in domeniul sanitar-veterinar si pentru siguranta alimentelor, organ de specialitate al administratiei publice centrale, cu personalitate juridica, in subordinea Guvernului si in coordonarea prim-ministrului.
Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (A.N.S.V.S.A.), este condusa de un presedinte cu rang de secretar de stat, medic veterinar, si de 3 vicepresedinti, din care minimum 2 medici veterinari, cu rang de subsecretar de stat, numiti prin decizie a prim-ministrului, pentru o perioada de 5 ani.
Misiunea Autoritatii se realizeaza prin protejarea sanatatii de-a lungul intregului lant alimentar – adica in fiecare etapa a procesului de productie, de la ferma la consumator – prevenind contaminarea alimentelor si promovand igiena alimentara si informarea transparenta a consumatorilor cu privire la alimente si sanatatea si bunastarea animalelor.
Autor:
Redactia Agroromania
Cei doi autori care formeaza in prezent echipa din spatele acestui website va aduc zilnic cele mai relevante informatii si va mentin conectati la ceea ce conteaza cu adevarat. De la stiri generaliste pana la informatii de nisa, suntem aici pentru a va furniza doar ceea ce conteaza.
Idei de afaceri in agricultura
FNGCIMM a acordat garantii de peste 46 de miliarde de lei
Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM a acordat peste 71.000 de garantii in valoare de 46,4 miliarde de lei, in perioada 2020 - 2023 prin Programul IMM Invest PLus, conform datelor prezentate de Dumitu Nancu, directorul general FNGCIMM si vicepresedintele Asociatiei Europene si Instit... citeste mai mult>>
Cultura de ricin: ce profit iti poate aduce afacerea
Ricinul este o planta tropicala oleaginoasa, originara din India si Africa. In prezent este cultivata la noi in tara in scop ornamental, industrial si medicinal. Uleiul de ricin este unul dintre cele mai folosite uleiuri datorita utilizarilor multiple, un numar de peste 200, dar si datorita calitati... citeste mai mult>>