Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Amenajarea gradinii. Spaţiul de joacă pentru copii
AMENAJAREA GRADINII - spatiul de joaca pentru copii. Cele mai bune spatii de joaca pentru copii, cum amenajezi spatiile de joaca, articol despre amenajarea gradinii pe bioproduct.ro
Când aud cuvântul "grădină" mă gândesc imediat la flori. Atât. Şi mi-am dat seama de curând că e o percepţie greşită. O grădină nu înseamnă numai flori, ci şi locuri de relaxare sau în care să ne petrecem timpul liber. În cele din urmă, degeaba ai o grădină, dacă nu o admiri decât din casă, de după perdea.
În acest articol, mă voi referi la copii şi la spaţiile de joacă pentru ei. Cei care sunt părinţi îmi vor da dreptate când spun că cel mai bine e să îi ştim în curte, jucându-se într-un loc sigur, nu în casă la computer sau la televizor, ori pe stradă, unde există atâtea pericole.
Pentru început, trebuie precizat că locul de joaca pentru copii va fi amenajat cât mai în spatele curţii, departe de zgomotul şi praful făcut de maşinile de pe stradă.
Daca aveţi gazon, e perfect. Daca nu, semănati iarbă de pisici - creşte de minune şi nu este la fel de pretenţioasă precum gazonul (plicuri cu seminţe de iarba pentru pisici se găsesc în supermarketuri). Ei, acum, în zona de joacă trebuie să renunţaţi la regula ''nu călca pe iarbă''. Pentru un copil, dacă nu chiar şi pentru noi, încă, e minunat să stea pe iarbă, la fel cum le place să meargă prin mormanele de frunze uscate, toamna. De aceea trebuie să le delimitaţi bine spaţiul de joacă, dacă ţineţi să aveţi o peluză perfecta; ei vă vor respecta decizia - acela va fi spaţiul lor, în care pot să facă ce vor.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
valabila 48h
Ideal, locul ar trebui să fie în vecinătatea unui copac - să nu uităm că e foarte importantă umbra, mai ales în vara caniculară care ne aşteaptă.
Amenajaţi şi o groapă cu nisip. E foarte simplu: săpaţi o groapă adâncă de aproximativ 30 cm şi eventual de 1 metru pătrat lăţime; întindeţi o folie de plastic pentru ca nisipul să nu se amestece cu pământul. Dacă prichindelul e mai mare şi nu mai există pericolul vreunui accident, îngrădiţi groapa de nisip cu bolovani, cărămizi sau lemne.
În rest, totul ţine de imaginaţie. În magazine există acum tot felul de jucării, balansoare, tobogane din material plastic. Puteţi opta pentru ele sau pentru alte variante.
Distracţie plăcută!
Lavinia Rorich
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 2.63 din 4 voturiUltima ora
Idei de afaceri in agricultura