Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cultura de schisandra. Beneficiile mai putin cunoscute ale plantei

cultura-de-schisandra-beneficiile-mai-putin-cunoscute-ale-plantei

Planta Schisandra chinensis este considerata a avea proprietati care stimuleaza puternic imunitatea. Aceasta contine schizandrin, lignani si gomisin A, care stimuleaza proteinele si imunitatea umorala. Aceasta este o componenta a sistemului imunitar al organismului, care este alimentata de proteinele secretate ce se gasesc in fluidele extracelulare.


Afla mai multe detalii despre cultura si despre cum poti face un business din super-planta medicinala cu ajutorul ghidului complet "Cultura plantei cu 5 arome"...click AICI pentru detalii si comenzi<<

In ultimii ani s-au efectuat numeroase studii cu privire la beneficiile pe care fructele plantei medicinale Schisandra le aduc sanatatii, datorita compozitiei lor bogate in uleiuri esentiale, acizi si peste 30 de tipuri de lignani, substante cu efect puternic antioxidant. Se stie in prezent ca Schisandra actioneaza pe o gama larga de afectiuni.
 

Actiune hepatoprotectoare

 
Conform unor descoperiri recente, lignanii din compozitia produsului, prezenti in cantitati semnificative, ajuta la detoxifierea si protejarea ficatului in peste 76% din cazurile de afectiuni hepatice.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
 

Actiune adaptogena

 
Schisandra ajuta organismul sa faca fata stresului fizic, psihic si imunitar. In antichitate, fructele de Schisandra erau consumate pentru efectul lor calmant si antidepresiv, intrucat acestea stimuleaza productia de serotonina in organism, cunoscuta si ca „substanta fericirii”. Se mai foloseau de asemenea pentru indepartarea insomniei si reducerea tulburarilor de somn
 

Efect tonic general

 
In traditiile chinezesti se considera ca Schisandra actioneaza pe toate cele 12 meridiane energetice ale corpului uman, intarindu-l din interior. Este recunoscut de asemenea efectul sau de tonic sexual feminin si masculin, prin faptul ca Schisandra imbunatateste secretia fluidelor sexuale iar la barbati creste performantele sexuale.
 

Efect dermatoprotector

 
Schisandra este folosita pentru protejarea pielii de distrugerile pe care le provoaca soarele si vantul. In plus, actioneaza eficient pe o gama larga de afectiuni dermatologice: urticarii, eczeme si alergii. (sfatulparintilor.ro)
 
In scop fitoterapeutic se recolteaza fructele cu tot cu seminte. Boabele de Schisandra contin mai multe tipuri de lignani - substante cu efect puternic antioxidant - schizandrolu, schizandrina, deoxischizandrina, pregomisin - etc., vitamine A, B, C, E, acizi organici - citric, tartric, malic -, saruri minerale - fier, calciu, fosfor -, uleiuriesentiale, coloranti, zaharuri etc.
 
Semintele sunt bogate in ulei gras, ulei volatil, rasina, vitamina E, compusi neazotati caracteristici plantei.
 
Efectul cel mai important este acela de - antioxidant -, planta are si proprietati antibacteriene, astringente, tonic general, adaptogen. Efectele sale benefice se adapteaza la necesitatile persoanei in functie de afectiune.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016