Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Producatorul de bere Bergenbier isi majoreaza capitalul social cu 65 de milioane de euro

producatorul-de-bere-bergenbier-isi-majoreaza-capitalul-social-cu-65-de-milioane-de-euro

Banii urmeaza a fi folositi pentru noi investitii, in scopul dezvoltarii activitatii si promovarii marcii.


Pe ordinea de zi a unei Adunari Generale a Actionarilor programata pentru luna viitoare figureaza si  informarea actionarilor asupra necesitatii cresterii capitalului social al societatii, aprobarea de principiu a majorarii capitalului social prin noi aporturi, prin emiterea de noi actiuni, in valoare totala de 65 de milioane de euro, reprezentand 285,805 milioane de lei conform cursului BNR de la data de 20 iunie.
 
Cu toate ca piata de bere este in scadre in Romania, cunoscutul producator mizeaza pe o crestere si intentioneaza sa investeasca in noi linii de productie si promovarea marcilor.
 
Bergenbier, face parte din grupul american Molson Coors Brewing Company si activeaza in Romania din anul 1994. In vara lui 2012, Molson Coors a a finalizat preluarea producatorului de bere StarBev, cu operatiuni si in Romania, pentru 2,65 miliarde euro.
 
 Bergenbier opereaza in prezent o unitate de productie la Ploiesti, iar echipa numara aproximativ 680 de angajati. Compania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri neta de 440,48 milioane de lei (99,7 milioane euro), in crestere cu aproximativ 1 la suta comparativ cu 2012 si si-a redus pierderile cu 28 la suta, la 102,26 milioane de lei (23,14 milioane euro), conform datelor de la Ministerul Finantelor Publice.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
 Potrivit unui studiu realizat de Consiliul Concurentei piata berii din Romania este concentrata, de tip oligopol, patru mari producatori, SAB Miller - Ursus, Heineken, Molson Coors - Bergenbier si URBB - Grupul Carslberg, detinand impreuna aproximativ 85-90 la suta din piata romaneasca. Pe langa acestia, mai sunt prezenti doi producatori autohtoni care au dezvoltat capacitati de productie mari, respectiv Romaqua si European Food.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016