Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Derogarea GAEC 8: Procentul de parloaga

derogarea-gaec-8-procentul-de-parloaga

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a anuntat ca Florin Barbu participa astazi, 20 noiembrie, la Consiliul Agricultura si Pescuit de la Bruxelles. Discutiile se refera la derogarea GAEC 8, care vizeaza procentul de parloaga pe care fermierii trebuie sa il mentina pentru eligibilitatea la subventii.


In cadrul reuniunii se vor discuta teme importante pentru sectorul agricol al tarii noastre, printre care si derogarea pentru GAEC 8, procentul de parloaga pentru terenurile agricole.
 
De asemenea, se vor aborda si posibilitatile de pescuit pentru 2024, concluzii privind viziunea pe termen lung pentru zonele rurale ale UE pana in 2024, situatia actuala a propunerii de regulament privind noile tehnici genomice, silvicultura.
 
In acest sens, consiliul va desfasura un schimb de opinii bazandu-se pe prezentarea Comisiei de propuneri privind stabilirea posibilitatilor de pescuit in Oceanul Atlantic si Marea Nordului, precum si in Marea Mediterana si in Marea Neagra.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
Ministrii agriculturii vor incerca sa aprobe concluzii referitoare la viziunea pe termen lung pentru zonele rurale ale UE. Presedentia spaniola va furniza informatii cu privire la stadiul lucrarilor in  desfasurare referitoare la propunerea de regulament privind plantele obtinute prin anumite tehnici genomice noi si produsele destinate alimentatiei umane sau animale. 
 
In sesiunea publica, delegatia italiana va transmite Consiliului informatii cu privire la rolul fermierilor in asigurarea durabilitatii zonelor rurale, in timp ce delegatia franceza va expune o informare cu privire la o aplicare partiala a GAEC 8 pentru 2024.
 
In plus, Comisia va informa ministrii referitor la punerea in aplicare a Strategiei UE pentru paduri 2030. Delegatia austriaca va aduce informatii privind grupul "Pentru padure", iar delegatia germana va comunica masurile de sprijin pentru tarile partenere in ceea ce priveste defrisarile.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016