Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR introduce o eco-schema in PNS

madr-introduce-o-eco-schema-in-pns

MADR a introdus in noul Plan National Strategic o eco-schema destinata cresterii nivelului de bunastare pentru vacile de lapte. In cazul in care indeplinesc anumite conditii, crescatorii vor primi o plata suplimentara.


In ceea ce priveste sprijinul, acesta este destinat acoperirii costurilor suplimentare suportate si pierderilor de venituri ca urmare a utilizarii de solutii alternative. Acestea vor conduce la reducerea utilizarii antibioticelor, prevenirea afectiunilor podale si mamare si imbunatatirea nivelului de bunastare a vacilor de lapte.
 

Beneficiari

 
Conform MADR, angajamentele pentru beneficiari sunt:
 
Standarde actuale conform Directivei nr. 58/1998 privind protectia animalelor de ferma:

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
- Animalele sunt ingrijite de un personal suficient de numeros care detine aptitudinile, cunostintele si capacitatile profesionale adecvate.
 
- Toate animalele detinute in sisteme de crestere, a caror bunastare depinde de o ingrijire frecventa acordata de oameni sunt inspectate cel putin o data pe zi. Animalele crescute sau detinute in alte sisteme sunt inspectate la intervale suficiente pentru a evita orice suferinte.
 
- Animalele care nu sunt tinute in adaposturi sunt, dupa caz si in masura posibilitatilor, protejate impotriva riscurilor pentru sanatatea lor.
 
Cerinte specifice care depasesc standardele superioare:
 
- Verificarea periodica a starii tehnice a echipamentelor de muls in vederea evitarii mulsului traumatic, verificare de cel putin 3 ori/an;
 
- Schimbarea mansoanelor aparatelor de muls la un interval de maxim 4 luni;
 
- Folosirea produselor de intretinerea ugerului premergator mulsului si post muls;
 
- Efectuarea anuala a unei actiuni suplimentare de trimaj pentru fiecare animal adult;
 
- Mentinerea zonei de odihna din adapost in conditii de confort sporit, prin cresterea cantitatii minime de asternut cu 100%, de la 2kg/cap/zi la 4 kg/cap/zi.
 

Cuantum total anual

 
In ceea ce priveste cuantumul anual, acesta este estimat la 50,26 euro/UVM euro/UVM/an pentru evitarea mulsului traumatic si bunastarea ugerului; la 29,09 euro/UVM euro/UVM/an pentru sanatatea ongloanelor si la 20,83 euro/UVM pentru imbunatatirea zonei de odihna. In acest sens, 100,18 euro sunt destinati beneficiarilor pe an.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016