Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR: Noi solutii pentru fermierii din sectorul zootehnic

madr-noi-solutii-pentru-fermierii-din-sectorul-zootehnic

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a intalnit marti cu reprezentantii fondurilor de garantare si ai CEC Bank. Scopul intalnirii a fost stabilirea unor solutii pentru sprijinirea fermierilor din sectorul zootehnic, care s-au confruntat cu efectele pandemiei de COVID, evolutia pestei porcine africane si cresterea preturilor la utilitati, potrivit unui comunicat MADR.


In urma discutiilor, oficialii au decis acordarea de credite beneficiarilor Ajutorului National Tranzitoriu si/sau sprijinul cuplat in sectorul zootehnic. De asemenea, fermierii vor putea accesa cu ajutorul Adeverintei emise de catre APIA.
 
In acest sens, Adeverinta va transmite:
 
- valoarea creditului va fi cea rezultata din Adeverinta APIA
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
- acoperirea in proportie de 80% din valoarea creditului cu garantia fondurilor de garantare (optional)
 
- dobanda finala aplicata beneficiarilor nu va depasi nivelul ROBOR 6 luni + 2%
 
De asemenea, s-a stabilit si acordarea de credite pentru construirea stocurilor de materii prime furajere. Aceasta masura a fost luata pentru asigrarea continuitatii activitatii pana la noua recolta si pentru securitatea alimentara a populatiei.
 
Creditele se vor acorda in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, dar si tinand cont de urmatoarele conditii:
 
- dobanda maximava fi la nivelul ROBOR la 6 luni + o marja de 2 puncte procentuale
 
- valoarea creditelor acordate beneficiarilor va fi de maximium 3 milioane de euro
 
- garantia fondurilor de garantareeste una expresa, neconditionata si irevocabila, aceasta reprezentand 80% din valoarea creditului, dar fara a depasi 2,5 milioane de euro, fiind acordata fara a implica elemente de ajutor de stat.
 
Fondurile de garantare au capacitatea necesara pentru a acorda garantii si altor banci, care vor finanta in aceleasi conditii fermierii din sectorul zootehnic, potrivit reprezentantilor MADR.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016