Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Petre Daea: Aranjament cu Penny si Casa de Comert Unirea

petre-daea-aranjament-cu-penny-si-casa-de-comert-unirea

Petre Daea a inceput aceasta saptamana cu un nou aranjament, intre Casa de Comert Unirea si Penny. Ministrul sustine ca aceasta colaborare este in beneficiul producatorilor romani.


Casa de Comert Unirea a livrat catre magazinele Penny 19.200 de produse din care:
 
- 1.000 cutii (de 500 g) prune uscate de Leleasca (produs traditional)
 
- 7.800 borcane cu dulceata de dovleac
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h
- 4.000 borcane cu dulceata de gutui
 
- 4.000 borcane cu pasta de macese 
 
- 2.400 borcane fasole boabe in saramura 
 
Aceste produse au fost livrate in prezenta ministrului Daea pentru a fi introduse in circuitul comercial, potrivit unui comunicat al MADR.
 
"Iata ca se diversifica gama de produse preluate de la producatorii din Romania si imi exprim satisfactia ca, prin eforturile conducerii Casei de Comert Unirea, cat mai multi retaileri raspund initiativei noastre si se alatura demersurilor facute pentru sustinerea productiei autohtone. 
 
Este o munca depusa in beneficiul tuturor, producatorii nu mai au grija desfacerii produselor obtinute, iar consumatorii au la dispozitie marfa de calitate, chiar pe rafturile marilor retele comerciale", a declarat ministrul Petre Daea.
 
Unul dintre obiectivele companiei Penny este de a creste numarul de produse cu ingrediente provenite din Romania, procesate si ambalate in tara, potrivit lui Daniel Gross, CEO Penny Romania.
 
"Am numit acest obiectiv 3RO (Triplu RO), un concept care duce produsele romanesti la un alt nivel, unul in care vorbim despre produse locale pentru care tot fluxul de productie se desfasoara pe teritoriul Romaniei. 
 
Parteneriatul cu Casa de Comert Agroalimentar Unirea este doar un exemplu pentru indeplinirea acestui obiectiv – aducem in magazine produse de la fermierii romani, incurajand productia locala si creand valoare in comunitate", a explicat Daniel Gross.
 
In perioada urmatoare se vor continua livrarile de produse agroalimentare. In acest sens, Casa de Comert Unirea va avea negocieri si cu alte lanturi de magazine din Romania pentru a incheia contracte de colaborare. Aceste masuri sunt in beneficiul tuturor actorilor implicati, potrivit reprezentantilor MADR.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016