Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Programul Targului internaţional de agricultura, industrie alimentara si ambalaje Agromalim

programul-targului-international-de-agricultura-industrie-alimentara-si-ambalaje-agromalim

In perioada 11–14 septembrie, in cadrul complexului Expo Arad, se va desfasura a 25-a ediţie a Targului international de agricultura, industrie alimentara si ambalaje Agromalim.


Cel mai mare targ agricol din Vestul tarii implineste anul acesta un sfert de secol, editia din acest an urmand a avea ca tema principala PNDR 2014-2020. Organizatorii au anuntat ca aproximativ 250 de expozanti vor fi prezenti la standuri in perioada 11-14 septembrie, standuri ce vor acoperi intreaga suprafata interioara de 4.500 de  metri patrati si cea exterioara de 25.000 de metri patrati.
 
Prin prezenta celor aproximativ 250 de expozanti din Romania, Ungaria, Germania, Austria, Italia, Slovenia si Polonia, evenimentul se adreseaza atat fermierilor care detin exploatatii mari, cat si micilor fermieri, agentilor economici din industria alimentara si reprezinta o buna oportunitate pentru stabilirea de noi contacte, informare asupra ultimelor noutati, promovare, lansare de noi produse si servicii, testarea pietei, analiza concurentei.
 
La Agromalim 2014 vor fi prezenti toti marii producatori si comercianti de masini si utilaje agricole de pe piata din Romania, vor participa firme care ofera inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de crestere si furaje pentru animale, medicamente si instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentara, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanta si financiare, reviste, carti si cataloage de specialitate.
 
Ediţia din acest an va avea ca tema principala PNDR 2014-2020. Reprezentantii Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale care vor fi prezenti la eveniment vor oferi informatii privind masurile propuse in perioada 2014-2020, schemele de sustinere a fermierilor prin diferitele programe de finantare europene si nationale, precum si politicile pe care doresc sa le implementeze in perioada urmatoare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
In cadrul editiei din acest an a Expozitiei de Animale de Rasa, care se va desfasura pe toata perioada targului, vor fi expuse taurine, ovine si caprine ale membrilor asociatiilor de crescatori, vor avea loc intalniri ale acestora, vor fi bonitate si premiate cele mai frumoase exemplare expuse. Tot duminica se va decerna titlul de Miss Arad celui mai valoros exemplar de Baltata Romaneasca si se va alege Campioana la rasa Holstein Friza. Cabalinele si animalele de hobby se vor numara si ele printre atractiile targului.
 
Programul complet al targului va fi urmatorul:
 
Joi, 11 septembrie
11.00 – 11.40 - Deschiderea oficiala
18.00 – Inchiderea programului de vizitare
 
Vineri, 12 septembrie
10.00 – Deschiderea targului
10.00 - Masurile din PNDR 2014 – 2020. Alte forme de sprijin pentru agricultori pe diferitele programe nationale si europene de finantare si sustinere a agriculturii - pavilion B parter (amfiteatru); Organizatori: Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad, Camera de Comert Italiana pentru Romania
11.00 – 16.00 – Intalniri de afaceri pe domeniul agriculturii si industriei alimentare intre firme romanesti si straine
13.00 – 15.00 - Intalnirea regionala a consultantilor agricoli; Organizator: Camera Agricola a judetului Arad – Oficiul de Consultanta; Moderator: dr. Ing. Alda Adam
15.00 – Intalnirea Asociatiior Crescatorilor de Ovine
18.00 – Inchidere program de vizitare
19.00 – Intalnirea Asociatiei Presei Agricole din Romania
 
Sambata, 13 septembrie
10.00 – Deschiderea targului
10.00 – 16.00 – Intalnirea Asociatiei Gospodarilor Maghiari
11.00 – 13.00 - Programarea PNDR 2014 – 2020 si dezvoltarea microregionala prin intermediul Grupurilor de Actiune Locala – Federatia Nationala GAL
12.00 – 15.00 – Bonitarea taurinelor expuse in targ
18.00 – Inchidere program de vizitare
 
Duminica, 14 septembrie
9.00 – Deschiderea targului
12.00 – 14.00 – Prezentarea animalelor expuse si premierea celor mai reusite exemplare
15.00 – Extragere tombola vizitatori
16.00 - Inchiderea targului
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016