Producatorii romani isi vor duce legumele si fructele proaspete sau conservate in tari ca Norvegia, Ucraina si Rusia, dupa ce programul inaintat Comisiei Europene, in valoare de circa 3 mil. euro si care include actiuni de informare si promovare a acestor produse in tarile Uniunii a fost aprobat la jumatate lui noiembrie.
Proiectul implementat in colaborare cu Grecia se intinde pe trei ani si va fi cofinantat de Uniunea Europeana in proportie de 50%.
"Programul include participari la targuri, degustari, site-uri de promovare, dar mai ales discutii cu lanturile de magazine din tarile vizate pentru a putea furniza produse proaspete sau procesate incepand cu 1 ianuarie 2010.
Citeste mai mult in Ziarul Financiar
Proiectul implementat in colaborare cu Grecia se intinde pe trei ani si va fi cofinantat de Uniunea Europeana in proportie de 50%.
"Programul include participari la targuri, degustari, site-uri de promovare, dar mai ales discutii cu lanturile de magazine din tarile vizate pentru a putea furniza produse proaspete sau procesate incepand cu 1 ianuarie 2010.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Ziarul Financiar
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News