Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Frial SA: "Cei din sectorul legume fructe trebuie sa ne unim fortele pentru a rezista pe piata romaneasca"


Articolele publicate in sectiunea "legume-fructe" a portalului RECOLTA.EU nu au ramas fara ecou in randul specialistilor din domeniu. Astfel, Frial SA, una din cele mai vechi societati romanesti specializate in depozitarea marfurilor alimentare, ne-a contactat oferindu-ne o scurta prezentare a serviciilor pe care le ofera.
"Am citit un articol aparut in publicatia dumneavoastra, in care foarte multi producatori romani de legume si fructe s-au plans ca in Romania nu au spatii de depozitare pentru produsele lor. Avand in vedere situatia financiara critica in care a ajuns tara noastra, trebuie ca toti cei implicati intr-un anumit sector de activitate - cum ar fi producerea de fructe si legume - sa-si uneasca fortele pentru a rezista pe piata romaneasca, iar pentru viitor, pentru a putea construi o societate bazata in special pe productie si export si nu pe consum", a declarat pentru RECOLTA.EU Laurentiu Iordache, director tehnic al Frial SA.

Activitatatea pe care compania o desfasoara in portul Constanta incepe din anul 1973 si cumuleaza cea mai mare parte din importurile si exporturile de legume fructe si alte marfuri alimentare efectuate de Romania prin portul Constanta.

Depozitul frigorific pe care societatea il pune la dispozitia producatorilor si comerciantilor este cel mai mare de pe platforma portuara, cu o capacitate de 8000 tone. Frial SA detine si cel mai mare terminal pentru containere frigorifice din zona Port Constanta Nord.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

In ultimii ani Frial SA si-a diversificat gama de servicii prin darea in folosinta a doua noi terminale, pentru uleiuri vegetale si ingrasaminte chimice lichide.

Documente atasate:

Va reamintim ca RECOLTA.EU publica gratuit in cadrul sectiunii companii comunicari si prezentari din partea societatillor care activeaza in agricultura si industriile conexe. Puteti trimite mesajele pe adresa eu@recolta.eu
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016