Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Încetul cu încetul, iar se aprinde subiectul privind valorificarea iepurilor prin abatorizare


Incetul cu incetul iar se aprinde subiectul privind valorificarea iepurilor prin abatorizare. De ceva timp studiez si eu aceasta problema si o rezolvare ar fi o asociatie a crescatorilor de iepuri, grup unit nu pe urma fiecare sa faca cel trazneste capul. Piata de desfacere nu este in Romania (dar poate se reuseste in afara). Totusi vad ca lumea zice ca sunt multi crescatori de iepuri in tara.

Unde sunt? multi au cativa iepuri , zeci…poate ici colo cateva sute. mai sunt unii care cresc iepuri de rasa, pe care vor sai vanda cu zeci, sute de euro, nu vand la abator pt ca nu le convine pretul. ATAT. Deci… care roman ar vrea sa vanda iepuri la abator cu maxim 2- 2,5 euro/kg iepure viu(maxim 10 lei/kg)? Sau mai putin poate?

Foarte foarte putini din acesti crescatori. Sau, stiind conditiile din tara noastra, cam ce pret credeti ca ar fi bun pentru achizitionarea iepurilor de catre abator, atata timp cat sa fie ambii multumiti ca fac afaceri?

Daca pretul pe care-l achita cumparatorul final ar fi in jurul a 20 lei/kg maxim 25 lei/kg cred ca ar incepe sa se cumpere si in Romania.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Piata in Romania trebuie educata: publicitate la tv, internet, reviste (Viata Satului, Ferma, Recolta.eu)

Pentru un abator cu capacitatea de 2000 iepuri/zi am primit o oferta de 100000 euro, numai echipamentele, transportul si montatul, exclus cladirea (care trebuie realizata de noi). Mai este si varianta abatoarelor mobile…care costa peste 50 000 euro capacitate cateva sute de iepuri pe zi.

Pe langa abator trebuie si o ferma, 2 sau 3 care sa aprovizioneze abatorul. nu m-as baza momentan pe crescatorii din Romania. (sper sa ma insel) Pentru inceput vanzare catre restaurante, lanturi de magazine. Dar, pentru a avea castig din asa ceva trebuie multa munca, si destui bani.

Parerea mea. Astept comentarii, oferte. Totusi, cine stie exact ce acte, avize si ce mai trebuie pentru infiintarea unui abator, sa ma contacteze pe adresa wasea666@yahoo.com

O zi buna!

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016