Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) plateste ultimele sume aferente SAPARD


Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) plateste 10,38 milioane de euro, ultimele sume de bani aferente Programului SAPARD (Programul Special de Preaderare pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala). "Cu aceasta ultima transa de plata, Programul SAPARD se considera a fi incheiat, iar Romania este una din putinele tari beneficiare de aceste fonduri care a avut o absorbtie aproape integrala", se arata intr-un comunicat al APDRP.
Incepand cu lansarea Programului in anul 2002 si pana in anul 2006 au fost contractate 4.457 de proiecte in valoare de 1,36 miliarde de euro.

Programul SAPARD a beneficiat de o alocare financiara in perioada 2000 - 2006 de 1,52 miliarde de euro, suma ce trebuia platita efectiv pana la sfarsitul 2009.

Programul SAPARD a fost conceput pentru a sprijini eforturile de aderare la Uniunea Europeana a tarilor candidate din Europa Centrala si de Est si pentru a pregati participarea acestora la Politica Agricola Comunitara. Asistenta a fost oferita in perioada 2000 - 2006.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Uniunea Europeana a alocat tarii noastre, pentru acest program, 1,14 miliarde de euro, dar aceasta suma reprezinta 75% din totalul fondurilor publice, restul de 25% fiind suportat de Guvernul Romaniei, mai precis 356 de milioane de euro. In afara de aceasta alocare, proiectele care au necesitat cofinantare privata au atras fonduri, din partea beneficiarilor, de peste 800 de milioane de euro.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton