Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agricola Bacau: Puiul fericit, 10% din vanzarile de carne ale companiei


Puiul Fericit, ultima inovaţie Agricola Bacău lansată pe piaţa cărnii de pasăre la începutul lunii iulie, a atins deja 10% din vânzările de carne refrigerată ale producătorului.
„Puiul hrănit ca la curte cu 80% porumb şi scos afară la iarbă verde, lansat de noi ca o noutate pentru industria de profil, dar şi pentru consumatori, ne-a confirmat deja oportunitatea abordării acestui segment de nişă. Interesul tot mai crescut al consumatorilor pentru o alimentaţie sănătoasă.prezintă un potenţial semnificativ de creştere în următorii ani, Trendul vânzărilor de Pui Fericit, atât sub formă de carcasă, cât şi sub forma pieselor tranşate (Piept dezosat, Pulpe, Aripi sau Carne pentru ciorbiţă, Ciocănele şi Pulpe superioare) este unul crescător de la o lună la alta. Dacă într-o primă fază estimam că Puiul Fericit va creşte vânzările Agricola Bacău de carcasă de pui cu 5%, la aproape 3 luni de la lansare acesta reprezintă 10% din vânzările Agricola Bacău de carne refrigerată”, a declarat Grigore Horoi, preşedintele Agricola Bacău.

Puiul Fericit de la Agricola Bacău a fost creat special pentru cei care vor să-şi aducă aminte de gustul, savoarea, consistenţa şi chiar culoarea puiului de altădată, crescut ca la curte, iar feedback-ul primit de la consumatori a confirmat realizarea acestui obiectiv.

„Sunt bucuros pentru faptul că eforturile susţinute ale colegilor mei s-au concretizat în lansarea pe piaţă a unui produs de foarte bună calitate, garantat 100% de Agricola Bacău şi recunoscut de consumatori pentru calităţile sale unice. Acest lucru ne încurajează, astfel încât am decis să popularizăm la o scară mult mai largă produsul nostru, printr-o campanie ATL”, a precizat Grigore Horoi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

ermele în care este crescut Puiul Fericit au dimensiuni reduse, sunt situate într-o zonă izolată, cu vegetaţie bogată, de pădure, respectă tiparul adăposturilor tradiţionale în care puii au o densitate la sol foarte mică şi sunt amenajate astfel încât permit ieşirea puilor în aer liber. Puiul Fericit este hrănit timp de 70 de zile după o reţetă în care porumbul reprezintă 80%, proces ce asigură o calitate deosebită a cărnii, asemenea păsărilor crescute la curte.

Puiul fericit, sub formă de carcasă şi piese tranşate, este comercializat în reţelele Real, Carrefour, Kaufland, Metro, Selgros, Penny Market, Pludi şi Cora, precum şi în magazinele proprii Agricola Bacău.

Agricola Bacău este unul dintre cei mai mari producători de carne de pui din România şi principalul exportator din această categorie. Agricola Bacău este caracterizată în primul rând prin diversitate, fiind singurul furnizor din România care oferă pieţei interne cele mai multe categorii de produse: carne de pui refrigerată şi congelată, în carcasă sau în piese tranşate, ambalată în atmosferă controlată (sistem BDF), tăviţă cu folie stretch sau pungă personalizată; preparate şi specialităţi din carne fierte afumate; salamuri crude uscate; semipreparate şi produse pre-gătite din carne şi vegetale; ouă şi praf de ouă.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016