Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AGRICULTURA - Reactie in lant. Ioan Niculae cere interventia statului in industria ingrasamintelor chimice.


Ioan Niculae, patronul firmei InterAgro, care ar putea duce la revenirea asupra deciziei de a inchide o parte din societatile din cadrul grupului, este aceea ca statul sa intervina cu masuri de finantare intr-un timp foarte scurt, de ordinul catorva saptamani, scrie Money Express.

In urma cu o saptamana, Ioan Niculae anuntase ca va disponibiliza, la 1 ianuarie 2009, 5.500 de angajati, reprezentand peste 90% din salariatii grupului, cei mai multi dintre angajatii care vor ramane fara slujbe activand pana de curand in domeniul industriei producatoare de ingrasaminte chimice.


In urma deciziei, mai multe sindicate au protestat, pichetand prefecturile din mai multe judete. Potrivit lui Dorel Drăgan, vicepreşedintele sindicatului Cartel Alfa, filiala Braşov, concedierile din industria chimică vor genera la nivel naţional 10.000 de şomeri, iar la nivelul judeţului Braşov circa 1.000 de şomeri. Acesta a declarat:

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


În judeţul Braşov vom avea circa 1.000 de disponibilizări colective din zonele care au legătură cu industria chimică, deoarece disponibilizările se fac pe verticală. Dacă se închide Nitramonia Făgăraş sau Viromet Victoria, acest lucru va genera şi alte disponibilizări ale companiilor cu care acestea au contracte şi de a căror producţie depind. Consecinţe negative se vor simţi, inevitabil, în special în agricultură dacă vor fi închise combinatele de îngrăşăminte chimice

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016