Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agrostar: MADR si procesatorii vor sa-i scoata din piata pe cei care realizeaza produse traditionale


Acuzatiile aduse celor care realizeaza produse traditionale arata o complicitate a Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) cu marii procesatori pentru a scoate producatorii traditionali de pe piata, sustine federatia sindicala Agrostar, conform Mediafax.
"Primele atacuri au venit din partea ministrului agriculturii, Valeriu Tabara, care afirma ca produsele traditionale sunt falsuri, sunt murdare si nu ar trebui sa fie pe piata. Au urmat acuzatii venite din partea marilor procesatori, care probabil simt ca pierd din piata, pentru ca si ei produc produse care au denumirea de traditionale, iar cumparatorii prefera sa cumpere de la cei care folosesc metode traditionale. Nu poti sa generalizezi, sa arunci cu noroi intr-o categorie intreaga. Daca exista impostori care se pretind a fi producatori de produse traditionale, statul are parghiile pentru a-i depista si a-i pedepsi. Ministrul agriculturii ar trebui sa apere produsele autentice, romanesti, nu sa incerce sa le scoata de pe piata", a declarat intr-un comunicat presedintele Agrostar, Niculae Stefan.

Presedintele Romalimenta, Sorin Minea, a declarat marti ca produsele comercializate la tarabe sub denumirea "traditionale" sunt de fapt cumparate din piata si vandute de 2-3 ori mai scump.

"Producatorii de asa-zise produse traditionale nu vor sa fie fiscalizati si nu pot justifica provenienta marfii. Vanzatorii de branza de oaie n-au oi, iar cei care vand carne de porc nu au porci", a spus Minea.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


El spune ca in cele mai multe cazuri marfa vanduta in pietele volante sub denumirea de traditionala este achizitionata fie din en-gross-urile turcesti, fie din Bulgaria, fie din carmangeriile care lucreaza la negru.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016