Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agrostar: Majorarea TVA va duce la scumpirea produselor agroalimentare cu 5 - 7 la sută


Federaţia Agrostar consideră că majorarea Taxei pe Valoarea Adăugată la 24 la sută, pe lângă scumpirea produselor agroalimentare cu 5 - 7 la sută, anulează măsurile de combatere a evaziunii fiscale şi favorizează piaţa neagră.
"În aceste condiţii, circa 7 - 8 la sută din societăţile din domeniul agricol vor falimenta şi până la zece la sută dintre angajaţi ar putea fi trimişi în şomaj. Cei mai fericiţi vor fi intermediarii, pentru că ei vor câştiga cel mai mult', a declarat preşedintele Agrostar, Niculae Ştefan, într-un comunicat remis AGERPRES.

Agrostar reaminteşte că, începând cu anul 2010, mai multe subvenţii care se acordau în sectorul agricol au fost anulate sau micşorate. De asemenea, restructurarea agenţiilor din subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a fost mult întârziată, iar acum, în loc să fie înfiinţate Camerele Agricole, care să preia din atribuţiile şi personalul acestora şi să pună în practică politicile agricole, unele dintre ele, cum este spre exemplu Agenţia Naţională de Consultanţă Agricolă (ANCA), vor fi desfiinţate. La celelalte urmează să fie disponibilizat circa 30 la sută din personal, atrage atenţia Niculae Ştefan.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


În acest context, Agrostar consideră acest tip de restructurare ineficientă şi solicită MADR să ţină cont de nevoile pe care le au agricultorii şi să nu urmărească doar "să-şi facă norma la disponibilizări".
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016