Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alexe, Mediu: Nu trebuie sa va fie teama de coronavirus

alexe-mediu-nu-trebuie-sa-va-fie-teama-de-coronavirus

Ministrul inca demis al Mediului, Costel Alexe, a transmis un mesaj de incurajare cu privire la epidemia de coronavirus.


"Dragii mei,
 
Simt ingrijorarea care a cuprins societatea romaneasca din cauza epidemiei de coronavirus. O vad in ochii familiei mele, a prietenilor mei, a tuturor celor din jur. Vreau sa va transmit cateva lucruri pe tema asta si va rog sa cititi pana la capat:
 
1. Va inteleg temerile si va spun asa: Nu trebuie sa va fie teama sau rusine ca va ingrijorati! Grija e un sentiment uman, inseamna ca ne gandim nu doar la noi, ci mai ales la copii, parintii si bunicii nostri. Apreciez asta. E bine. Uneori e mai bine sa iti fie putin teama decat sa neglijezi ceva.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
2. Teama nu trebuie sa se transforme in panica. Vom trece impreuna prin aceasta incercare! Epidemia e serioasa, dar nu trebuie s-o facem mai rea decat este. Vom trece impreuna daca vom ramane uniti. Poate sa spuna oricine ce vrea despre romani, dar eu sunt mandru de solidaritatea pe care o arata atat de multi romani fata de ceilalti. Vad oameni care ajuta batrani pe care nu ii cunosc sa-si cumpere medicamente, care ii ajuta pe cei care nu stiu la cine sa mai apeleze, care sunt gata sa imparta cu altii ce au.
 
3. Sunt multe cazuri de coronavirus si, fireste, nu sunt izolate, vor aparea mai multe. Dar aceasta epidemie va fi invinsa! Nu va fi maine, nu va fi saptamana viitoare, nici peste doua saptamani. Dar va fi invinsa si ma bucur ca Guvernul a luat masuri dure din timp. Nu va temeti, sunt necesare!
 
4. Va garantez ca autoritatile lucreaza non-stop pentru a pastra situatia sub control. Ma uit la cativa dintre colegii mei din prima linie, asa cum e ministrul Sanatatii, Victor Costache, si va asigur ca nu au niciun moment de liniste. Niciunul dintre noi nu lasa lucrurile la voia intamplarii si face tot ce poate. Poate vor mai fi greseli omenesti, dar sigur vom face tot posibilul sa fie bine.
 
5. Am incredere in romani si romanii trebuie sa aiba incredere in noi, dar mai ales unii in altii!
 
Hai sa aratam lumii ce pot romanii si ce tarie de caracter au! Eu cred in asta. Poporul asta a trecut peste multe greutati, va trece si peste asta! Suntem toti “in aceeasi oala”, in aceeasi situatie. Trebuie sa avem incredere unii in altii! Nu va fi usor, s-ar putea sa fie mai dificil inainte de a fi mai bine. Dar VA FI BINE in cele din urma!
 
Curaj!", a scris Costel Alexe pe o retea de socializare.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 2.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016