Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Arad: Întâlnire între administraţiile locale şi APDRP

Tags: apdrp

Consiliul Judeţean Arad a găzduit, miercuri, o întâlnire între reprezentanţii administraţiilor locale şi cei ai Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP), având ca subiect finanţarea proiectelor prin Măsura 3.2.2. (Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale), informează Amos News.

Întâlnirea a fost mediată de Cristian Drăgan, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, iar la discuţii au participat Liviu Picior, directorul Centrului Regional al APDRP şi Ioan Hondea, directorul Oficiului Judeţean al APDRP.
Scopul întâlnirii a fost conştientizarea reprezentanţilor administraţiei locale asupra fondurilor ce pot fi accesate prin Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, pe Măsura 3.2.2. „Din păcate, judeţul Arad este pe un loc codaş, cu 8 proiecte, dintre care doar trei au fost admise, iar în sesiunea de finanţare de la sfârşitul anului trecut doar unul a fost inclus. Este vorba de proiectul comunei Archiş, urmând ca proiectele comunelor Beliu şi Hălmagiu să intre în următoarea sesiune de finanţare”, a declarat Cristian Drăgan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad.

De asemenea, Liviu Picior, directorul Centrului Regional al APDRP, a subliniat faptul că s-au adus modificări în ceea ce priveşte punctajul acordat proiectelor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Sper că întâlnirea a fost utilă, deoarece a trebuit să conştientizăm importanţa acestui program de finanţare. Faptul că avem atât de puţine proiecte la nivel de judeţ are origine şi în informările insuficiente asupra posibilităţilor de accesare a fondurilor. Vom organiza astfel de întâlniri ori de câte ori este necesar”, a precizat Cristian Drăgan.

La întâlnire au fost prezenţi reprezentanţi a 40 de administraţii locale (primari, viceprimari, reprezentanţi ai aparatului de specialitate) din cele 68 de comune arădene.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016