“Procesatorii nu intentioneaza scumpiri in luna decembrie. Dimpotriva, pe fondul crizei, asteptam, totusi, o revigorare a vanzarilor inaintea sarbatorilor si suntem interesati ca mezelurile sa fie la preturi accesibile romanilor care si-au vazut in acest an puternic afectata modesta putere de cumparare”, a declarat Mihai Visan, director executiv al Asociatiei Romane a Carnii (ARC).
Totodata, acesta a precizat ca are indoieli asupra cresterii preturilor, intrucat suntem intr-o piata europeana unica, iar importurile depasesc oricum productia industriala interna, cel putin in cazul carnii de porc. In plus, mentinerea crizei face riscanta orice scumpire, a adaugat reprezentantul ARC.
In ultima perioada, producatorii au estimat majorari de la 20% la 50% a preturilor la carnea de pui, de porc, oaie si vita, ca urmare a eliminarii subventiilor, precum si a deprecierii monedei nationale in raport cu euro.
Totodata, acesta a precizat ca are indoieli asupra cresterii preturilor, intrucat suntem intr-o piata europeana unica, iar importurile depasesc oricum productia industriala interna, cel putin in cazul carnii de porc. In plus, mentinerea crizei face riscanta orice scumpire, a adaugat reprezentantul ARC.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
In ultima perioada, producatorii au estimat majorari de la 20% la 50% a preturilor la carnea de pui, de porc, oaie si vita, ca urmare a eliminarii subventiilor, precum si a deprecierii monedei nationale in raport cu euro.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News