Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Avicarvil Valcea: Planul nostru prevede ca pana in 2013 sa ajungem la o productie anuala de 12.000 de tone de pui de casa


Avicarvil, membra a grupului de firme Ana si Cornel, a finalizat prima faza a proiectului 'La Provincia, pui de casa', ce presupune o investitie totala de peste 10 mil. euro, a comunicat compania.
"Planul nostru prevede ca pana in 2013 sa ajungem la o productie anuala de 12.000 de tone de pui de casa, cifra ce ne indeptateste sa urcam in topul producatorilor din Romania. Ne dorim ca pana la acel moment, hrana acestor pui sa fie sustinuta integral de productia interna de furaje", a declarat Iustin Paraschiv, proprietarul companiei.

Pentru a putea asigura intreaga cantiate de furaje necesara procesului de productie tot in aceeasi localitate este in curs de finalizare si o fabrica de nutreturi.

"Pregatim cea mai noua fabrica de nutreturi combinate, pentru ca in viitorul apropiat sa nu mai introducem in procesul de productie cereale din import. Planul nostru pe termen scurt prevede introducerea in procesul de productie a tuturor suprafetelor agricole pe care le detinem", a adaugat Paraschiv.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Primele generatii de pui 'La Provincia' se afla deja in retail. Pana in prezent, Avicarvil a produs si vandut aproximativ 180 tone de pui de casa crescut si abatorizat la ferma La Provincia.

"Pana la sfarsitul lui 2010 estimam ca vom vinde aproximativ 400 de tone de pui 'La Provincia'. Avantajul nostru este ca puii sunt vanduti prin reteaua proprie de magazine, care nu implica costuri de raft suplimentare, astfel preturile sunt vizibil mai mici", a precizat Iustin Paraschiv.

Grupul de firme Ana si Cornel a incheiat 2009 cu o cifra de afaceri de aproximativ 150 milioane euro si are afaceri in domeniul agro-zootehnic, trading. Cea mai importanta companie a grupului este producatorul si retailerul Ana si Cornel, infiintat in 1994.

Grupul de firme detine o retea proprie de 87 magazine in Valcea, Dolj, Gorj, Hunedoara, Olt, Prahova, Bucuresti, Ialomita, Vrancea, Bacau si alte judete. Grupul numara peste 2.000 de angajati la jumatatea lui 2010 si se afla in proprietatea familei Paraschiv. Alte companii membre in grup sunt: Carmistin, Ladrisi Grup, Pajo Holding si Avicarvil.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016