Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bani din Fondul de Mediu pentru zonele afectate de inundatii


Guvernul a adoptat, ieri, 28 iulie 2010, doua hotarari prin care aloca bani pentru zonele afectate de inundatii si de alunecari de teren.
Ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a declarat ca este vorba de acordarea a 30 de milioane de lei pentru patru judete afectate de inundatii: Iasi, Tulcea, Harghita si Covasna, si a 15 milioane lei pentru a stabiliza zona, afectata de o alunecare de teren, dintre Malu cu Flori si Pucheni.

De altfel, primul-ministru Emil Boc si ministrul Mediului, Laszlo Borbely, s-au deplasat marti in judetul Dambovita si au discutat cu autoritatile locale despre lucrarile necesare pentru consolidarea zonelor afectate de alunecarile de teren.

Ministrul Borbely a aratat ca, pana in prezent, au mai fost alocate 72 de milioane de lei din Fondul de mediu pentru trei investitii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

"Inainte de inundatii am luat decizia de a aloca 438 milioane lei in urmatorii trei ani, din Fondul de mediu, pentru prevenirea inundatiilor. Anul acesta vom da cei mai multi bani pentru prevenirea inundatiilor din 1990 incoace, aproape 900 milioane lei - cu aceste 30 milioane lei " a precizat ministrul Laszlo Borbely.

De asemenea, ministrul Borbely a anuntat ca Ministerul Mediului a finalizat Strategia de prevenire impotriva inundatiilor intre 2010 si 2035, care va fixa acele decizii strategice pe care Guvernul va trebui sa le dea, urmand ca aceasta sa fie discutata in sedinta de guvern.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016