Magiun din prune fiert pe loc in butoaie dupa o reteta veche de sute de ani, diverse sortimente de paine din cartofi, masline, secara si altele, paine facuta la test in fata privitorilor sunt numai cateva din sutele de surprize care au atras mii de bucuresteni la cea de-a X-a editie a Targului de Paine organizat de Primaria Sectorului 2 in Parcul National in perioada 10 - 12 septembrie.
Peste 130 de mestesugari din toata tara si din Republica Moldova, precum si cele mai renumite fabrici de panificatie s-au intrecut in expunerea celor mai frumoase produse pe care le au si in atragerea vizitatorilor pentru a le degusta si cumpara marfurile.
Folosind retete de preparare transmise din generatie in generatie, producatorii particulari au venit in Parcul National cu diferite tipuri de branza, carne, bauturi alcoolice, pesti, sarmalute, mamaliguta, placinte, articole mestesugaresti si multe altele, toate de cea mai buna calitate.
Vizitatorii au posibilitatea sa traiasca pe viu atmosfera de toamna bogata a unui sat si a unui targ traditional romanesc: gospodari din toate zonele tarii, straie specifice, ateliere si expozitii de mestesuguri, mici gospodarii satesti, prezentarea retetelor vechi de sute de ani, obiceiuri (pomul ritual cu paine de nastere, de nunta, de moarte, chemarea ploii, a prosperitatii, cultul graului), cultura traditionala (cantec, dans, snoave.)
Peste 130 de mestesugari din toata tara si din Republica Moldova, precum si cele mai renumite fabrici de panificatie s-au intrecut in expunerea celor mai frumoase produse pe care le au si in atragerea vizitatorilor pentru a le degusta si cumpara marfurile.
Folosind retete de preparare transmise din generatie in generatie, producatorii particulari au venit in Parcul National cu diferite tipuri de branza, carne, bauturi alcoolice, pesti, sarmalute, mamaliguta, placinte, articole mestesugaresti si multe altele, toate de cea mai buna calitate.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Vizitatorii au posibilitatea sa traiasca pe viu atmosfera de toamna bogata a unui sat si a unui targ traditional romanesc: gospodari din toate zonele tarii, straie specifice, ateliere si expozitii de mestesuguri, mici gospodarii satesti, prezentarea retetelor vechi de sute de ani, obiceiuri (pomul ritual cu paine de nastere, de nunta, de moarte, chemarea ploii, a prosperitatii, cultul graului), cultura traditionala (cantec, dans, snoave.)
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News