Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bucuresti: Să iubim româneşte! Târg de produse tradiţionale la Muzeul Ţăranului Român, în perioada 18 - 20 februarie


Sa iubim romaneste! Este indemnul sub care, in perioada 18-20 februarie 2011, se va desfasura la Muzeul National al Taranului Roman targul de produse traditionale 'Festin Romanesc'.
Organizatorul, SC Sonimpex Serv Com SRL, producatorul magiunului natural de prune Topoloveni, promite un sfarsit de saptamana sub semnul lui Dragobete cu zeci de surprize dulci. Intrarea la targ este libera asa incat oricine iubeste bucatele alese: branzeturi din lapte de vaca, oaie, capra, preparatele din carne de vita, porc de Mangalita (fara colesterol), oaie, gasca, curcan, pui sau rata, dulceturile, zacustile, produsele apicole ecologice si nu numai, poate veni la Muzeul National al Taranului Roman.

La Hanul Hangitei va veti delecta cu inimioare si fudulii la gratar si placinta cu ravas pentru a vedea ce va rezerva viitorul. Cofetaria Eduard pregateste dulciuri iuti ca dragostea. Mai mult de atat, doi maestrii in arta culinara, reprezentanti ai Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism va vor face o demonstratie practica de cina romantic, in special pentru domni. Si ca meniul sa fie complet, in aburii vinului fiert veti putea face declaratii fierbinti de dragoste!

Mestesugarii v-au pregatit o multime de surprise, de la obiecte de ceramica la bijuterii, pe care le puteti achizitiona la preturi acceptabile pentru toti cei pe care ii iubiti.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Indragostii vor dansa pe muzica lui Ion Popa, iar cei care vor avea curaj vor putea chiar sa cante alaturi de el. Organizatorii le promit curajosilor premii. De asemenea, toti cei care fac dovada unei casatorii mai lungi de 50 de ani, vor fi rasplatiti cu magiun de Topoloveni. Un alt concurs inedit va provoaca sa gasiti intrebuintari ciudate ale magiunului natural de prune Topoloveni. Concurentul care va avea cea mai nastrusnica idee va fi recompensat cu 3 borcane de magiun.

La targul 'Sa iubim romaneste' veti avea ocazia sa verificati cat de dulci sunteti pentru ca o echipa de medici va va lua glicemia. La noi in targ, dragostea e atat de dulce incat nu provoaca diabet! Puteti sa verificati si cat de indragostiti sunteti! Gratuit vi se va lua tensiunea si vi se vor masura bataile inimii!
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016