Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bucuresti: Targ organizat la Muzeul Taranului Roman


'Praznicul Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil' este un targ care ii propune sa le ofere vizitatorilor produse traditionale romanesti, naturale, preparate cu respectul cuvenit pentru oameni. De aceea, comerciantii sunt atent selectati de catre organizatori, astfel incat vizitatorii vor pleca acasa cu produse de calitate superioara. Ca la orice targ la care participa producatorii, preturile sunt mai mici, fara sa sufere de interventia altori factori.
Producatorii din targ sunt gata sa le raspunda vizitatorilor la orice intrebare, astfel ca ei vor avea ocazia sa afle cum sunt preparate branzeturile, mezelurile, dulciurile, mierea si alte delicatese pe care le gasesc pe mesele comerciantilor. Vizitatorii sunt ademeniti la targ cu produse italienesti de calitate: dulciuri siciliene, file de ansoa, pateuri de masline, pateuri de anghinare, salam de mistert, salam cu trufe, parmigiano reggiano, fior de capra. Tot la capitolul delicatese, la targ puteti gasi preparate din carne de gasca si de rata si fructe murate, penenasi in saramura si alte muraturi gustoase. Nu lipsesc de la targ nici bucatele traditionale romanesti: branzeturi de oaie si de vaca, pastrame, mezeluri de casa, paine cu cartofi, halvita, miere si alte produse apicole, cozonaci, prajituri de casa! De asemenea, la targ va fi lansata dulceata de gutui fara zahar 'Topoloveana', o inventie pentru cei care vor sa manance sanatos! Targul 'Praznicul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil' va ofera si posibilitatea de a cumpara de la mesterii populari un cadou autentic pentru cei care isi serbeaza onomastica: vase de ceramic, covoare, bijuterii de argint, tablouri.

Cum vremea lui brumar este rece, vizitatorii se pot incalzi la un pahar de vin fiert cu mirodenii, must 'fierbinte' scos direct din teasc, cu pastrame, saramura de peste si carnaciori. Restaurantul cu specific romanesc 'La Mircea Macelaru', condus de bucatarul-sef Silvian Scornea, va ademeneste cu sarmalute cu mamaliguta fierbinte, carne fripta pe gratar, paine coapta in test. Silvian Scornea este un bucatar tanar, dar foarte experimentat. Aproape jumatate din viata si-a petrecut-o in bucatarie, reusind sa dea viata unor preparate unice. De aceea, a si fost cooptat de Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism din Romania in echipa nationala pentru Olimpiada de la Erfurt. Silvian nu i-a dezamagit pe cei care au crezut in el si a venit de acolo cu medalie.

Cumparaturile nu sunt singurul motiv pentru a veni la targ! Din ora in ora, copiii care isi serbeaza onomastica de Sf. Mihai si Gavriil vor primi premii delicioase de la organizatori. Cei care sunt priceputi intr-ale bucatariei, isi pot arata talentul la numeroasele concursuri care au loc in cele trei zile de targ. Cea mai interesanta competitie va fi cea a colivelor, pentru ca ziua de 6 noiembrie este una in care ne aducem aminte de cei trecuti in nefiinta, in calendarul ortodox fiind marcata ca 'Mosii de toamna'. Marcarea acestui moment se va face si prin donarea unei cantitati impresionante de magiun natural de prune Topoloveni catre trei case de copii de Bucuresti: 'Robin Hood', 'Casa Sperantei' si 'Centrul 'Sf. Spiridon'. Micutii vor participa la o serie de concursuri, care au ca tema principala alimentatia sanatoasa. De ajutor, pentru a putea intreprinde acest gest frumos am avut alaturi 'Asociatia Scoala pentru Sanatate', condusa de doamna europarlamentar Daciana Sarbu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Atmosfera targului va fi intretinuta de copiii de la Ansamblul Ciuleandra din Topoloveni, care vor dansa duminica, dar nu singuri. Sunteti invitati alaturi de ei, sa intrati in atmosfera de sarbatoare a Sf. Mihail si Gavriil!
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016