Devenit de-acum obisnuit al locuitorilor sectorului 6, Targul Roadele Toamnei, eveniment dedicat produselor traditionale, ecologice si confectionate manual, organizat de Primaria Sectorului 6 si Administratia Pietelor, pe platforma parcarii din fata Pietei Drumul Taberei (fosta Moghioros), a ajuns la cea de-a patra editie.
Evenimentul, care are loc la fiecare sfarsit de saptamana, prezinta locuitorilor Sectorului 6 si nu numai o oferta bogata de produse traditionale romanesti din toate regiunile tarii, podoabe, decoratiuni si vestimentatie lucrate manual sau traditionale, ceaiuri natural sau mancaruri de casa gatite pe loc.
Bucurestenii vor avea posibilitatea sa deguste si sa cumpere din toate roadele toamnei legume si fructe, miere si produse apicole diverse, paine traditionala romaneasca si celebrii colaci secuiesti, vinuri de calitate de la Valea Calugareasca si Urlati, covrigii de Brasov, palinca de Maramures, tuica de Bihor sau Arges, branza si produse din carne din zona Branului si Sibiului si multe alte bunatati.
Atmosfera de sarbatoare a toamnei va fi completata si de gratarul unde vor sfarai mititeii si fripturile rumenite pe jar sau gogosile si placintele maramuresene, pregatite intr-o atmosfera specifica nordului tarii.
Iubitorii dulciurilor vor regasi la targ prajiturile de casa pregatite de gospodinele maramuresene, turta dulce si kurtos kalacs din Harghita si cozonacul traditional din Bucovina.
Targul este deschis in fiecare saptamana, vineri si sambata intre orele 7-19 si duminica, intre orele 7-16.
Evenimentul, care are loc la fiecare sfarsit de saptamana, prezinta locuitorilor Sectorului 6 si nu numai o oferta bogata de produse traditionale romanesti din toate regiunile tarii, podoabe, decoratiuni si vestimentatie lucrate manual sau traditionale, ceaiuri natural sau mancaruri de casa gatite pe loc.
Bucurestenii vor avea posibilitatea sa deguste si sa cumpere din toate roadele toamnei legume si fructe, miere si produse apicole diverse, paine traditionala romaneasca si celebrii colaci secuiesti, vinuri de calitate de la Valea Calugareasca si Urlati, covrigii de Brasov, palinca de Maramures, tuica de Bihor sau Arges, branza si produse din carne din zona Branului si Sibiului si multe alte bunatati.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Atmosfera de sarbatoare a toamnei va fi completata si de gratarul unde vor sfarai mititeii si fripturile rumenite pe jar sau gogosile si placintele maramuresene, pregatite intr-o atmosfera specifica nordului tarii.
Iubitorii dulciurilor vor regasi la targ prajiturile de casa pregatite de gospodinele maramuresene, turta dulce si kurtos kalacs din Harghita si cozonacul traditional din Bucovina.
Targul este deschis in fiecare saptamana, vineri si sambata intre orele 7-19 si duminica, intre orele 7-16.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News