Peste 50 de tone de cartofi şi peste 40 de tone de varză îi aşteaptă pe bucureşteni în Piaţa Obor în zilele de sâmbătă, 23 octombrie şi duminică, 24 octombrie, pentru a sărbători împreună Zilele Cartofului şi Verzei Româneşti.
Renumiţi producători din judeţele specializate în cultivarea cartofului şi a verzei se vor întrece în expunerea celor mai reuşite sortimente de mărfuri pe care le vor aduce din câmp direct în Capitală şi care i-au făcut deja celebri pentru calitatea lor deosebită, net superioară faţă de produsele similare din import.
Prin iniţiativa sa, edilul sectorului 2 doreşte să încurajeze consumul de legume autohtone care este bazat pe creşterea acestora în condiţii naturale, fără chimicalele folosite în diverse ţări şi care sunt dăunătoare consumatorilor.
Timp de două zile, noua Piaţă Obor va fi polul de interes al bucureştenilor care se vor grăbi să-şi achiziţioneze, la preţurile accesibile practicate de către producători direcţi, mărfurile esenţiale pentru umplerea cămărilor pentru iarna care va veni.
Pe lângă multitudinea de legume şi fructe de pe tarabe, cumpărătorii vor putea asista şi la programul artistic susţinut de o serie de interpreţi îndrăgiţi de muzică populară care vor contribui la crearea unei adevărate atmosfere de sărbătoare de la care nu vor lipsi nici mici, pastrama, mustul şi vinul.
Renumiţi producători din judeţele specializate în cultivarea cartofului şi a verzei se vor întrece în expunerea celor mai reuşite sortimente de mărfuri pe care le vor aduce din câmp direct în Capitală şi care i-au făcut deja celebri pentru calitatea lor deosebită, net superioară faţă de produsele similare din import.
Prin iniţiativa sa, edilul sectorului 2 doreşte să încurajeze consumul de legume autohtone care este bazat pe creşterea acestora în condiţii naturale, fără chimicalele folosite în diverse ţări şi care sunt dăunătoare consumatorilor.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Timp de două zile, noua Piaţă Obor va fi polul de interes al bucureştenilor care se vor grăbi să-şi achiziţioneze, la preţurile accesibile practicate de către producători direcţi, mărfurile esenţiale pentru umplerea cămărilor pentru iarna care va veni.
Pe lângă multitudinea de legume şi fructe de pe tarabe, cumpărătorii vor putea asista şi la programul artistic susţinut de o serie de interpreţi îndrăgiţi de muzică populară care vor contribui la crearea unei adevărate atmosfere de sărbătoare de la care nu vor lipsi nici mici, pastrama, mustul şi vinul.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News