Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Călăraşi: Primarii nu vor să sprijine fermele agricole de semi-subzistenţă


Niciun primar din judeţul Călăraşi nu a participat, ieri, 4 octombrie a.c., la sesiunea de informare privind ''Sprijinirea fermelor agricole de semi-subzistenţă''. Din cei 50 de primari aşteptaţi la eveniment, unul singur şi-a trimis reprezentantul, respectiv viceprimarul comunei Ulmu, Nelu Cantaragiu.
Evenimentul, organizat de Prefectura Judeţului Călăraşi, Camera Agricolă Călăraşi şi Asociaţia Bio România, s-a dorit a fi un prilej de care să profite agricultorii din zonă care vor să se dezvolte utilizând în acest scop bani europeni, precum şi cum pot gospodăriile ţărăneşti să se dezvolte de la nivel de gospodărie ţărănească la nivel de fermă de semi-subzistenţă, apoi la nivel de microfermă în special în agricultura bio, scrie Observatorul de Călăraşi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


"La iniţiativa noastră de a organiza această întâlnire, din păcate nu a participat niciun primar şi doar o singură comună şi-a trimis reprezentanţi. Aşteptam 50 de primari însoţiţi de cel puţin 200 de fermieri. Am avut surpriza să avem în sală doar doi oameni trimişi de o comună din judeţul Călăraşi. Sunt la momentul acesta puţin dezamăgit, pentru că nu aş vrea să cred că ăsta este interesul pentru atragerea fondurilor europene la nivelul judeţului Călăraşi, în ceea ce priveşte agricultura", a declarat reprezentantul Prefecturii Judeţului Călăraşi, Emil Muşat.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton