Carnea de porc şi produsele din carne s-ar putea scumpi, pana in luna decembrie, cu aproximativ 20%. Situatia este cel putin hilara, deoarece "vinovatul" gasit de patronatele din industrie este pretul furajului. Asta in situatia in care recolta agricola din acest an a fost una record, iar preturile au scazut foarte mult. “Calculul hârtiei arată că preţul se va duce undeva mult peste 15% până la sfârşitul anului”, a confirmat şi Adrian Rădulescu, şef cabinet la Ministerul Agriculturii.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News