Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

CE a aprobat plata din bani europeni a 170 de funcţionari la Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală


Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit a obţinut acordul Comisiei Europene pentru plata unui număr de 170 persoane din fonduri europene, a declarat directorul general al APDRP, Mihai Gavril Vădan.

„Comisia Europeană a aprobat plata unui număr de 170 persoane pe care să-i angajăm la agenţie, pe perioadă determinată, până în 2015, în scopul derulării programelor din PNDR. La ora actuală avem un personal total insuficient, care lucrează ore suplimentare”, a spus Vădan.

Până la ora actuală APDRP nu a obţinut acordul Ministerului de Finanţe pentru efectuarea acestor angajări.

„Deşi CE a fost de acord să plătim salariile din banii acordaţi pe asistenţă tehnică, până acum nu am reuşit să facem acest lucru din diverse considerente. Vom mai încerca la nivelul guvernului şi la MFP cu suportul ministrului nostru şi sprijnul primului ministru să facem aceste angajări. Am făcut deja trei memorandumuri la Ministerul de Finanţe şi toate au fost respinse”, a mai adăugat Vădan.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Componenta de asistenţă tehnică prin PNDR are alocată o sumă totală de peste 300 milioane euro prin măsura 511, până în anul 2013, şi poate asigura finanţare pentru diverse acţiuni de asistenţă tehnică pentru tot programul PNDR sau pentru instituţiile care lucrează în acest program, respectiv APDRP, Autoritatea de Management din MADR şi APIA.

Ci
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016