Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce inseamna sa produci legume eco? (video)


Guvernul a decis sa prelungeasca pana in octombrie termenul pana la care se pot depune cereri pentru obtinerea de fonduri gratuite de la Uniunea Europeana.
Ce face diferenta intre o rosie obisnuita si una eco? Marimea, dar mai cu seama cantitatea de chimicale.

La 30 de kilometri de Bucuresti exista pamant eco. Dumbrava Marin din comuna Joita, judetul Giurgiu, e dat exemplu de expertii de la Bruxelles, pentru ca in cateva luni o sa aiba singurele rosii eco din zona.

Din 2007, rosia fermierului Dumbrava creste sub brazdele soarelui si respecta ciclul biologic. In aprilie 2011 implineste trei ani de cand a fost cultivata in pamant fara reziduuri si tot atunci va primi certificatul eco de la inspectorii de la Bruxelles.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Ca sa lupte cu daunatorii si bolile, e stropita cu palinca de 60 de grade, macerat de urzica si coada calului, ceara de albine si propolis. La fel morcovii si ardeii. In lupta cu bolile, specialistii permit si folosirea cuprului, dar nu mai mult de sase kilograme pe hectar intr-un an.

Pe langa gunoi, specialistii le dau voie fermierilor sa foloseasca deseuri din cultivarea ciupercilor, faina, rumegus sau praf de roca. Lucerna il ajuta sa sufoce buruienile, ingrasa pamantul si fixeaza azotul din atmosfera.

De cand a intrat in afacere, domnul Dumbrava a investit 10.000 de euro. Profitul e zero, iar in camp cartofii sunt sufocati de buruieni. De la anul, insa, legumele vor fi 100% eco, dar vor costa cu 30% mai mult. Ca sa ajunga pe plus, baiatul lui, Alex, o sa-l ajute sa produca si oua eco.

Bataie de cap au si fermierii care cresc animale eco. In secunda in care acestea se imbolnavesc, pot inghiti doar medicamente homeopatice si oligoelemente: fier, iod, cobalt, cupru, zinc, selenium, dar si vitamine care se afla in mod natural in furaje.

671 de agricultori si peste 200 de fermieri asteapta aceasta subventie de la UE pentru proiectele depuse.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016