Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Ce nu are Marea Britanie? Mezeluri bucovinene
O afacere de familie, pornită din creierul munţilor, din comuna suceveană Fundu Moldovei, a ajuns să fie apreciată pe plan naţional şi chiar internaţional. Preparatele lor din carne, 100% naturale, fără conservanţi şi aditivi alimentari, au fost gustate chiar şi de membrii Casei Regale a Marii Britanii şi de personalităţi din toată lumea.
"Gustaţi mai întâi şi apoi vorbim: un cârnăcior, un muşchiuleţ sau nişte pastramă. La noi aşa se face". Este sfatul cu care Ion Taran Baciu, un antreprenor din Bucovina, îşi primeşte clienţii în bătătura. Ion Baciu îmbie lumea, de peste zece ani, cu preparate tradiţionale din carne, pe care le afumă, în comuna Fundu Moldovei. Ar vorbi despre cotlete si pastrama de porc zile intregi. Îl recomandă şi miile de kilograme de bunătăţi tradiţionale gătite şi pregătite după reţete numai de el ştiute. Din ele se înfruptă deopotrivă şi moldovenii plecaţi la lucru în Spania sau Italia, şi bucureştenii care-l caută, săptămânal, la magazinul de pe Calea Floreasca.
La sfârşitul lui 2007, bucovineanul a fost invitat în Marea Britanie la o fermă susţinută de însuşi Prinţul Charles, pentru a-i învăţa pe micii producători britanici să prepare carnea de oaie în stil românesc. Experienţa, spune Ion Baciu, a fost pe cât de educativă, pe atât de distractivă.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult pe realitatea.net
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura