O afacere de familie, pornită din creierul munţilor, din comuna suceveană Fundu Moldovei, a ajuns să fie apreciată pe plan naţional şi chiar internaţional. Preparatele lor din carne, 100% naturale, fără conservanţi şi aditivi alimentari, au fost gustate chiar şi de membrii Casei Regale a Marii Britanii şi de personalităţi din toată lumea.
"Gustaţi mai întâi şi apoi vorbim: un cârnăcior, un muşchiuleţ sau nişte pastramă. La noi aşa se face". Este sfatul cu care Ion Taran Baciu, un antreprenor din Bucovina, îşi primeşte clienţii în bătătura. Ion Baciu îmbie lumea, de peste zece ani, cu preparate tradiţionale din carne, pe care le afumă, în comuna Fundu Moldovei. Ar vorbi despre cotlete si pastrama de porc zile intregi. Îl recomandă şi miile de kilograme de bunătăţi tradiţionale gătite şi pregătite după reţete numai de el ştiute. Din ele se înfruptă deopotrivă şi moldovenii plecaţi la lucru în Spania sau Italia, şi bucureştenii care-l caută, săptămânal, la magazinul de pe Calea Floreasca.
La sfârşitul lui 2007, bucovineanul a fost invitat în Marea Britanie la o fermă susţinută de însuşi Prinţul Charles, pentru a-i învăţa pe micii producători britanici să prepare carnea de oaie în stil românesc. Experienţa, spune Ion Baciu, a fost pe cât de educativă, pe atât de distractivă.
Citeste mai mult pe realitatea.net
"Gustaţi mai întâi şi apoi vorbim: un cârnăcior, un muşchiuleţ sau nişte pastramă. La noi aşa se face". Este sfatul cu care Ion Taran Baciu, un antreprenor din Bucovina, îşi primeşte clienţii în bătătura. Ion Baciu îmbie lumea, de peste zece ani, cu preparate tradiţionale din carne, pe care le afumă, în comuna Fundu Moldovei. Ar vorbi despre cotlete si pastrama de porc zile intregi. Îl recomandă şi miile de kilograme de bunătăţi tradiţionale gătite şi pregătite după reţete numai de el ştiute. Din ele se înfruptă deopotrivă şi moldovenii plecaţi la lucru în Spania sau Italia, şi bucureştenii care-l caută, săptămânal, la magazinul de pe Calea Floreasca.
La sfârşitul lui 2007, bucovineanul a fost invitat în Marea Britanie la o fermă susţinută de însuşi Prinţul Charles, pentru a-i învăţa pe micii producători britanici să prepare carnea de oaie în stil românesc. Experienţa, spune Ion Baciu, a fost pe cât de educativă, pe atât de distractivă.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult pe realitatea.net
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News